2777
2789
بیسکوییت مدام نمیخورم ولی شیریه شب درمیون حتمامیخورم غذام زیاد نیس دست خودمم نیس اشتهاندارم

شیر که چاق نمیکنه.من رژیم داشتم روزی ۵ لیوان شیر میخوردم که لاغر شم

مولتی ویتامین امگا h3خیلیییی اشتهااوره.امتحان کن

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد از زایمانم دچار ریزش مو شدم قرص زینک پلاس خریدم خوردم همینجوری واسه ویتامینش تو هر غدایی که درست میکردم اعم از برنج.خورشت.سالاد.غذاهایه سرخ کردنی.ماست.کته یعنی هرچی که فکرشو کنی کنجد سفید میریختم میخوردم اصلنم تو طمع غذا تاثیری نداره باور کن در عرض ده یا ۱۴ روز دقیق یادم نیست ۶ کیلو چاق شدم ۶۴ بودم الان ۷۰ کیلو شدم الان دنبال اینم خودمو لاغر کنم😁😁.توام زینک پلاس بخر با کنجد همزمان مصرف کن.ماکارونی با سس سفیدم بخور.سیب زمینی پخته با تخم مرغ آب پز.بادام زمینی.کشک بخور حتما چاق میشی

اخه لاغر بودن ناراحتي داره ادم عشق و حال ميكنه هرچي دوس داري ميتوني بخوري ولي ما كه يكم اضافه وزن داريم بايد دائم رژيم باشيم مراقب كالري غذاهامون باشيم ورزش كنيم 😭😭😭از من ميشنوي ورزش كن و هرچي دوس داري بخور😅

😍خرید لباس از بهترین برندهای انگلستان با بهترین قیمت دوستان عزیزم.https://t.me/vivatcenter‎
واقعا؟؟؟

من قبل از ازدواج خيلي لاغر شده بودم اصلا پوست و استخوان ٢ ماه عرق يونجه خوردم خيلي فرق كردم اصلا هم برگشت نداشت. البته من از يه خانومي كه خودش عرق ميگرفت خريدم خالص بود 

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

فقط باید بخوری به مرور اشتهات زیاد میشه وظرفیته معدت بیشتر

مثلا اگه ناهار 20قاشق میخوری تاچندروز 25قاشق بخور کم کم زیادش کن

من خودم اینجوری نتیجه گرفتم روزی 3000 کالری دریافت میکردم تقریبا6کیلو زیاد کردم

بعد وزن گیری انگیزم کم شد

دوباره مثل سابق شدم ولی وزنم تغییرنکرد 

الان میخوام تاعید 3کیلو اضافه کنک اماهمش تنبلیم میشه

فقط باید بخوری به مرور اشتهات زیاد میشه وظرفیته معدت بیشتر مثلا اگه ناهار 20قاشق میخوری تاچندروز 25 ...

غذام متاسفانه خیلی کمه صبونه ام که اصن نمیخورم

نباشه روزی که نباشی...