2777
2789

برو باشگاه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرق يونجه بگير از عطاري قبل از هر وعده غذايي يه استكان بخور تا ٢ ماه حتما نتيجه اشو ميبيني

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

باشگاه باید چند سال رو خودت کارکنی من۴۸کیلوام قدمم ۱و۶۵قیافمم خوبه فقط یکم لاغرم خیلی اذیت میشم مادرشوهرم اون روزی میگفت یکم چاق شولباس عروس اینجوری توتنت خوب نمیشه انقدناراحت شدم

نباشه روزی که نباشی...

بیسکوییت باچایی یا شیر زیاد بخور.بیسکوییت کرمدار

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
باشگاه باید چند سال رو خودت کارکنی من۴۸کیلوام قدمم ۱و۶۵قیافمم خوبه فقط یکم لاغرم خیلی اذیت میشم مادر ...

ناراحتی نداره فکر کن مامان خودت گفته پیشنهاده دیگه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
هرچی میخورم اصلا انگار ن انگار

یعنی واقعا روزی یعالمه بیسکوییت میخوری وبی تاثیره؟؟؟

باشگاه باید چند سال رو خودت کارکنی من۴۸کیلوام قدمم ۱و۶۵قیافمم خوبه فقط یکم لاغرم خیلی اذیت میشم مادر ...

واي اتفاقا لباس عروس ادم بايداستخوناش بيرون باشه خيللللي خوشگلترررررره

شربت هيپروسپتادين بخربخورسريع چاقت ميكنه اشتهااوره

هر وعده یکمی بیشتر بخور حتی  سیر شدی هم حتما باید اون یه مقدار اضافه رو بزور هم که شده بخوری بعد از چند روز گنجایش و ظرفیت معده ت بیشتر میشه اینو همیشه یادت باشه

ادم سیر هنوز چهل تا لقمه جا داره ک بخوره

بخودت بگو من باید بیشتر بخورم

همین  دیگ ن میخاد باشگاه بری ن قرص چاقی بخوری و ن هیچی 

من همینکارو کردم درعرض دوسه ماه پنج کیلو اضاف کردم

خدایا شکرت..
یعنی واقعا روزی یعالمه بیسکوییت میخوری وبی تاثیره؟؟؟

بیسکوییت مدام نمیخورم ولی شیریه شب درمیون حتمامیخورم غذام زیاد نیس دست خودمم نیس اشتهاندارم

نباشه روزی که نباشی...
واي اتفاقا لباس عروس ادم بايداستخوناش بيرون باشه خيللللي خوشگلترررررره شربت هيپروسپتادين بخربخورسري ...

بعد قطع کنم مصرفشوبازلاغرمیشم؟

نباشه روزی که نباشی...