2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی تنهام

225 بازدید | 14 پست

هیچکس دوسم نداره فقط مادرم .اونم وقتی ازش دورم دوسم داره.خداااا من خیلی تنهام واسه همه بی ارزشم من یه آدم بی مصرف وترسوام.شوهرم هم میدونم منویه آدم دست وپاچلفتی ونادون میدونه.چکارکنم خدا دلم بدجور شکسته

زندگی کمی مهربان باش😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدل یه خانومممم درمورد خودشش اینجوری صحبت نمیکنه گلم.

تواگه خودتو دوس نداشته باشی دیگران چجوری دوست داشته باشن؟

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

زندگی من خیلی غمگینه یه روز اگه خدابخاد مینویسم.من ازکودکی اعتماد به نفسمو گرفتن خانوادم مقصرشن منو بی ارزش حساب میکردن واسه همین الان اصلاازخودم خوشم نمیاد

زندگی کمی مهربان باش😫

اون از مجردی که بخاطر تنهایی وبی ارزش بودن واینکه تنها بودم تا ازدواج کردم زود وابستش شدم شوهرم یه آدم خیلی معمولیه ولی اینهمه عشق من کورش کرد ازاول عروسی حتی توعقدم بهش شک داشتم بهم خیانت کرد ولی دم نزدم نمیدونم چرا شاید چون میترسیدم ولم کنه تنها بشم من فقط 18سالم بود

زندگی کمی مهربان باش😫

بخداظاهرمم خوبه همه تعریف میکنن.تیپمم خوبه .حتی اوایل انقدر که من بخودم میرسیدم کسیو ندیدم اونجوری.ازسرکارکه میومدمن آراسته وآمادهدآرایش کرده خونه مرتب وغذاآماده.ولی همون موقع گوشیشو چک میکروم فهمیدم با دوتا زن درارتباطه

زندگی کمی مهربان باش😫
اینجام کسی نیس گوش بده به دردودلهام خدااا

سخته عزيزم چرا من هستم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚