2777
2789

شوهر من انقدر که پیش ما نبوده و ماروجایی نبرده و خودمون با اسنپ رفتیم،،، بچه هام یادشون رفته که باباشون ماشین داره

الان 2هفته هس که کار نداره و داخل خونه هس... و همین الان هم خوابه

دخترم الان تو برنامه کودک تبلیغ فیلم بامبولک میدید، گفت اسنپ بگیر بریم اینجا

گفتم ماشین بابات تو حیاطه، با اسنپ بریم؟ 😑

امروز هم روز شیراز قشنگمون هس... 

اونقدری شعور نداره بگه پاشین بریم تو شهر یه دوری بزنیم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

اکثر مردا همینن عزیزم من همسرم خونه بمونه یا خونه مادرشه یا خوابه روز های که سرکاره بهتره تا روز های که تعطیل هست تو خونه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت راست میگه وقتی باباش می‌شناسه چرا اعصابش خورد کنه گفته پاشو اسنپ بگیر بریم بزار شوهر آنقدر خونه بمونه افسردگی بگیره تو پاشو با بچه هات برو بیرون

من راستش شوهرم زیاد می‌بره بیرون ولی بعد عید تا الان دوبار برده چون واقعا توی قسط و قرض زیادی افتادیم تا بتونیم پول جمع میکنیم زود بدیم راحت شیم ولی خودم با بچه ها میریم تو پارک قدم می‌زنیم یه توپم می‌بریم با یکم تخمه و یه پفک بزرگ همین ........و بازی میکنیم .....تازه بچه هام عاشق اتوبسن 

اکثر مردا همینن عزیزم من همسرم خونه بمونه یا خونه مادرشه یا خوابه روز های که سرکاره بهتره تا روز های ...

یعنی روزای تعطیل نمیرید پارکی جایی؟ 

یا مثلا برید راه برید

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
یعنی روزای تعطیل نمیرید پارکی جایی؟ یا مثلا برید راه برید

نه والله همسرم خونه بمونه حس میکنه خوابگاه شده اون روز رو فقط روز خواب نام میگیره براش😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بچت راست میگه وقتی باباش می‌شناسه چرا اعصابش خورد کنه گفته پاشو اسنپ بگیر بریم بزار شوهر آنقدر خونه ...

بچه های منم عاشق اتوبوس هستن

ولی وقتی ماشین شوهرم تو حیاط هس چرا من با اسنپ برم

میدونی حرف من اینه که باید برا زن و بچش وقت بزاره.. باید با بچه هاش وقت بگذرونه و اونارو بیرون ببره. باید بگه یه روز من در اختیار شمام.. کجا ببرمتون

بعدم اون توخونه نمیمونه که افسرده بشه.. استخر میره،پیش دوستاش میره

میخاد دوباره فوتبال شروع کنه

تنها هم بشه راحتتر با دوس دخترش حرف میزنه

غصه نخور عزیزم اکثر مردا اینن شوهر من بجا یه ماشین دوتا داره ولی من جایی میخوام برم اسنپ میگیرم هیچ ...

ای بابا

پس ماشین به چه درد میخوره 😕

نه والله همسرم خونه بمونه حس میکنه خوابگاه شده اون روز رو فقط روز خواب نام میگیره براش😂

الهی😄پس مزاحم استراحت آقا نشید😄

ای باباپس ماشین به چه درد میخوره 😕

من میخوام برم گواهی نامه بگیرم اینجور موقع ها به دردم میخوره 

بچه های منم عاشق اتوبوس هستنولی وقتی ماشین شوهرم تو حیاط هس چرا من با اسنپ برممیدونی حرف من اینه که ...

الهی دورت بگردم عزیزم ❤️ به نظرم هیچ وقت جلوی مرد باید نگو 

حالا از شانس تو یه بی عقلش نصیبت شده ایشالله درست بشه به نظرم بشو همه رفیقش به خدا باید به خودت معتادش کنی تا عاشق من همینم همسرم شاید عاشقم نباشه ولی معتادمه خیلی می‌ترسه از دستم بده چون اعتیادش بردم بالا فیلم میبینه همه چیز و ول میکنم میشینم ور دلش سه بار نرم میگه بیا دیگه الان شروع میشه زود باش 

میریم بیابون پاچین کباب میکنم چای می‌زارم آتیش روشن میکنم آخر کارم قلیون چاق میکنم باهم میکشیم به مردم نگاه می‌کنی بعضی وقتا هم می‌خندیم بهشون 🤣🤣

من میخوام برم گواهی نامه بگیرم اینجور موقع ها به دردم میخوره

حتماااا برو

اتفاقا گفتی دوتا ماشین داریم میخاستم بگم گواهینامه بگیر

موفق باشی گلم

الهی دورت بگردم عزیزم ❤️ به نظرم هیچ وقت جلوی مرد باید نگو حالا از شانس تو یه بی عقلش نصیبت شده ایشا ...

مرسی از توصیه هات عزیزم

الهی همیشه خوش باشین 😍😍💕

مرسی از توصیه هات عزیزمالهی همیشه خوش باشین 😍😍💕

فدات شم عزیزم 

ولی خواهش میکنم اینجا زیاد چیزی از زندگیت نگو بد برداشت میکنن بعضیا بد حرف میزنن یا هم آخرش میگن طلاق دل چرکین میشی مشکلاتی که از شوهرت گفتی شاید برای تو جدی باشه برای منی که فوران مشکل بود این هیچی نیست 🤣🤣🤣