2821
2789
عنوان

خواهرشور

349 بازدید | 28 پست

سلام يك سوال دارم

خواهرشوهرم ازدواج كرده البته ماتومراسم نبوديم . مادرشوهرم گفت كه پسره گفته بايد بياي شهرستان و چادري هم بشي و سركار هم نري . يكسال عقد بودند .بعد از يكسال خواهرشوهم هم سركار رفت هم تيپ ميزنه و كلاه ميزاره هم تهران خونه گرفتن .ضمنا خواهر شوهرم يكبارهم عقد كرده و تو عقد از هم جدا شدند نميدونم پسره ميدونه يا نه حالا هم بعد از چند سال بچه دار شدند ضمنا هردوشون هم همسن هستند الان 42 سالشونه   ميخوام بدونم واقعا پسرها به اين سرعت خر ميشن و موضع و عقايد خودشون تغيير ميدن؟ يا خواهر شوهرم چيكار كرده كه نظر پسره عوض شده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سیاست ذاتی

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

منم شوهرم اوایل همیشه سر حجاب بحث داشتیم، هنوزم داریم ولی من کار خودمو میکنم 🤗

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بله میشه زن تو رفتار و عقیده و همه چی مرد خیلی تاثیر داره 

مردا یبار توسط مادر و یبار توسط زنشون تربیت میشن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

جالبه وقتي كه شوهرم حرف منو گوش ميداد مادرشوهرم ناراحت مي شد يك بوم و دوهوا واسه دخترهاي خودشون اشكال نداره . فقط ميخوام بدونم يك پسر حتي با عشق هم دست از اعتقاداتش برميداره يا موقتيه؟

اقایون کسی رو مخشون نباشه مثل مادر و خواهرشون کاری ندارن و عمدتا مردا هم اعتقاد با زنشون میشن برعکسم دیدم اقا اصلا مذهبی نبوده بعد ازدواج به واسطه زنش مذهبی شده 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

اطرافیان رو میبینن همسر من میگفت چادر رو درنیاری بعد شش ماه خودش گفت اینو نپوش اذیت میشی یا پدرشوهرم حسابی غیرتی هستن به من همیشه میگفتن دلم میخواد موهات از زیر روسری بیرون مباشه البته با لبخند و مهربونی میگفتن بچه هاشونم واقعا حجاب دار بودن الان خواهر شوهر کوچیکه رو ببینی دست شیطونو از پشت بسته😂😂😂🤦🏽🤦🏽🤦🏽

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"