آی بدم میاد هر سوالی ازش میپرسم آخرش میگه با پزشک مشورت کنید. خب این همه ازین دکتر ب اون دکتر رفتم جواب نگرفتم. آخرش هر بار بش میگم ولمون کن هی میگی ب پزشک مراجعه کن😑
شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره. کاربرمردهستم🧔🧔🧔
چت جی پی تی قرار نیست جای دکتر رو بگیره بعدشم هوش مصنوعی ممکنه یه سردرد ساده رو برات تومور مغزی تشخیص بده... هوش مصنوعی برا پزشکی هنوز مقدماتیه و ازمایشیه و احتمال تشخیص اشتباهش بسیار زیاده
ولی تشخیصش از دکترای ما بهتره. من بیش از ۸ تا دکتر برای بیماریم مراجعه کردم قرص های اشتباه بهم دادن داغونم کردن. اما چت بهش شرح حال دادم راهنماییم کرد و کمی بهتر شدم