2777
2789
عنوان

بیست و هشت سالمه ولی

391 بازدید | 13 پست

نه ازدواج کردم

نه درست حسابی درس خوندم

نه زندگی کردم

میتونم واقعا از نو زندگی رو شروع کنم و بسازم؟

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من بایدبرم سرکارامروزصبح روزاول کاریمه تاصبحم یه دیقه ازاسترس باقرص خواب هم حتی چشم روی هم نذاشت ...

انشالا که موفق باشی

ولی اگه میتونی بزن بدر بی‌خیالی یا میمونی سرکار یا نمیمونی ایقد استرس خوب نیستا نخوابیدن کلا سیستم بدن رو هم می‌ریزه 

انشالا که موفق باشیولی اگه میتونی بزن بدر بی‌خیالی یا میمونی سرکار یا نمیمونی ایقد استرس خوب نیستا ن ...

بله دقیقاخودم هم همین فکرومیکنم یامیشه فوقش یانمیشه

ممنونم ازتون

موقع مصاحبه کاملاآرامش داشتم ولی فکراینکه چون سابقه ی مرتبط نداشتم وفکرخرابکاری اذیتم کرده

ازطرفی هم قول دادم برم وخیلی زشته نرم وبدقول میشم امامطمئنم چندروزبگذره وتحمل کنم قطعاجامیفته وآرامشم بیشترمیشه

بله دقیقاخودم هم همین فکرومیکنم یامیشه فوقش یانمیشهممنونم ازتونموقع مصاحبه کاملاآرامش داشتم ولی فکرا ...

عزیزم برو به امید خدا که کارت درست میشه منم همینجوری بودم هر کار جدیدی میخاستن برم بعدشم به خودم گفتم یا میشه یا نمیشه بعد چند روز ایقد عادی شده برام بخودم میگفتم این همه استرس برا همین بود ... ببخشید کارت چیه ؟