2777
2789

پسربرادرشوهرم جوان سنی نداره تویه تصادف اتفاق بدی براش افتاده که سطح هوشیاریش پایینه امشب یه سری داروهاش قطع میکنن تاعکس العمل بدنشو ببینن توروخدادعاکنین سطح هوشیاریش بره بالا چشماشوبازکنه علائم بدنیش خوب کارکنه بتونه هرچی زودتر ازروتخت بلند بشه توروخدا هرکی هر دعایی ،سوره ای ،ختمی میتونه واسه سلامتیش بکنه تابتونه به زندگیش با تن سالم برگرده خدابه پدرمادرش رحم کنه تک فرزند۲۲سالشه اسمش مهدی 😭😭😔😔🤲🤲🤲🤲

ایشالله خدا به خودتون وخانوادتون سلامتی بده🌹🌹

براش دوتا ایت الکرسی میخونم شما هم برای سلامت بچم و موندنش برام و شفای مریضی همسرم و سلامت پدر مادرم ...

خداخیرت بده ایشالله خدابچتو واست نگه داره همینطور همسرت وپدرمادرت منم واسشون آیت والکرسی میخونم🤲🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداخیرت بده ایشالله خدابچتو واست نگه داره همینطور همسرت وپدرمادرت منم واسشون آیت والکرسی میخونم🤲🙏

مرسی عزیز دلم 

راستی میگن سفره صلوات پهن کنید براش خیلی حاجت میده

روزای خوب توی راه😎✌🏻

مرسی عزیز دلم راستی میگن سفره صلوات پهن کنید براش خیلی حاجت میده

ممنون عزیزم حتما انجام میدیم همه تاجایی که تونستیم نذرو نیازکردیم بلکه خدابهش رحم کنه تازه ۴روزاین اتفاق افتاده

انشاالله بحق پنج تن آل عبا ،لباس عافیت بپوشه و به آغوش مادر و پدرش برگرده،الهی آمین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر