2777
2789
عنوان

شکم در بارداری

184 بازدید | 14 پست

بارداری دوممه خیلی پایینه بچه شکمم پایینه طبیعیه آیا؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰

اتفاقا منم همینطورم با اینکه دو ماهمه ولی شکمم انگار به پایین کشیده میشه وزنه بهشه انگار همون یه ذره هم که بزرگ شده آویزونه قشنگ در صورتیکه بارداری اولم گرد و قلمنبه بود

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش پایینه دیگه کم کم رشد می‌کنه میاد جلو

اخه شکمم خیلی جلو اومده و پایینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا منم همینطورم با اینکه دو ماهمه ولی شکمم انگار به پایین کشیده میشه وزنه بهشه انگار همون یه ذره ...

اره دقیقا بچه اولتون چیه و دوم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دقیقا بچه اولتون چیه و دوم

اولی که پسر بود ولی این یکی هنوز معلوم نیست ۸هفته ام تازه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بسلامتی عزیزم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ده هفته ام یکم رحمم متوجه هستم ورم کرده زیر نافم حالت تهوع هم از همو ن اول نداشتم سبک و خسته نیستم در طول روز فقط سینه درد و تورم دارم بنظرتون بچم چیه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

شما دوماهته شکم بارداری داری ؟

خیر من ماه چهارمم نزدیگ ۵ ولی چون خودم قبلا یکم شکم داشتم زود معلوم شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ده هفته ام یکم رحمم متوجه هستم ورم کرده زیر نافم حالت تهوع هم از همو ن اول نداشتم سبک و خسته نیست ...

نمی دونم‌ میگن جنسیت اصلا به علائم ربطی نداره ولی من این بارداریم با اولی خیلی فرق داره اما دوست دارم اینم پسر بشه حالا دیگه خدا خودش بهتر می دونه 

من سر دخترم کلا بچه حالت ایستاده بود ولی این یکی هم پایین هم تو پهلوها چون پسر

خدا هردورو حفظ کنه عزیزم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40