2821
2789

اتفاقا منم همینطورم با اینکه دو ماهمه ولی شکمم انگار به پایین کشیده میشه وزنه بهشه انگار همون یه ذره هم که بزرگ شده آویزونه قشنگ در صورتیکه بارداری اولم گرد و قلمنبه بود

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اتفاقا منم همینطورم با اینکه دو ماهمه ولی شکمم انگار به پایین کشیده میشه وزنه بهشه انگار همون یه ذره ...

اره دقیقا بچه اولتون چیه و دوم

خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰
اره دقیقا بچه اولتون چیه و دوم

اولی که پسر بود ولی این یکی هنوز معلوم نیست ۸هفته ام تازه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اولی که پسر بود ولی این یکی هنوز معلوم نیست ۸هفته ام تازه

من ده هفته ام یکم رحمم متوجه هستم ورم کرده زیر نافم حالت تهوع هم از همو ن اول نداشتم سبک و خسته نیستم در طول روز فقط سینه درد و تورم دارم بنظرتون بچم چیه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

شما دوماهته شکم بارداری داری ؟

خیر من ماه چهارمم نزدیگ ۵ ولی چون خودم قبلا یکم شکم داشتم زود معلوم شد

من ده هفته ام یکم رحمم متوجه هستم ورم کرده زیر نافم حالت تهوع هم از همو ن اول نداشتم سبک و خسته نیست ...

نمی دونم‌ میگن جنسیت اصلا به علائم ربطی نداره ولی من این بارداریم با اولی خیلی فرق داره اما دوست دارم اینم پسر بشه حالا دیگه خدا خودش بهتر می دونه 

من سر دخترم کلا بچه حالت ایستاده بود ولی این یکی هم پایین هم تو پهلوها چون پسر

خدا هردورو حفظ کنه عزیزم