2777
2789

به خاطر اسهال شدید بستریه الان چهارمین روزیه که اسهال داره دیگه امروز شدید شد دکتر دستور بستری داد.چرا اسهالش خوب نمی‌شه.چقدر می‌خوان بستری نگهش دارن

چقدر دوستت دارم‌ خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش اصلاااااا

طول می‌کشه 

فقط صبوری کن می‌دونم سخته فضای بیمارستان

ولی فک کنم ویروسه و دوره درمان داره باید کامل بشه

ما پارسال آبان ماه دختذمو بخاطر همین بستری کردیم هشت روز بستری بود اسهال شدید داشت

حتی بعد اینکه آوردیم خونه هم روزی سه چهار بار اسهال بود

تا یه ماه کشید خوب شد

هیچ غذایی هم تاثیر چندان نداره

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

انشالله بزودی مرخص میشیدهم سرم میده هم اننی بیوتیک، تا دوره انتی بیوتیک تموم بشه و اسهالش قطع بشه شا ...

اول با تب شروع شد.بردم دکتر گفت ۳۷ تب نیست پاشویه کن.یکی دو روز بعد استفراغ داشت باز بردم فقط دارو داد. دیکه رفت به شمت اسهال باز دکتر گفت چهار بار زیاد نیست.امروز بهم می‌گه چند روزه اینجوریه هیچ کاری نکردی؟؟؟بدنش کم اب شده😔

چقدر دوستت دارم‌ خدا
عزیزم نگران نباش اصلااااااطول می‌کشه فقط صبوری کن می‌دونم سخته فضای بیمارستانولی فک کنم ویروسه و دور ...

ممنون عزیزم از دعای شما انشالله زود بیایم خونه.بدبختی وقتی دستور بستری دادن دو ساعت مارو تو اورژانس نگه داشتن بچه دستشویی کرده بود منم مجبور شدم با دستمال مرطوب تمیز کنم.پشتش به شدتتتتت سوخته

چقدر دوستت دارم‌ خدا
اول با تب شروع شد.بردم دکتر گفت ۳۷ تب نیست پاشویه کن.یکی دو روز بعد استفراغ داشت باز بردم فقط دارو د ...

ای بابا چقدرم‌ پیگیری کردی، نگران نباش، زود مزخص میشی، خیلی زود با انتی بیوتیک تزریقی جواب میده، خوراکی خیلی تاثیرش کند تره، مخصوصا که سرم هم میزنن خیلی زود سرحال میشه

ممنون عزیزم از دعای شما انشالله زود بیایم خونه.بدبختی وقتی دستور بستری دادن دو ساعت مارو تو اورژانس ...

هربار پی پی کرد بشور

به دکتر بگو خودشون پماد میدن

روغن زرد هم برا بچه من خوب بود

ولی اسهال ویروسی خب یکم میسوزنه سریع باید بشوری

هرچقد همکاری کنه برنج و موز و اینا بخوره خوبه

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport