2777
2789
عنوان

بدبختی بیداد میکنه😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 49 پست
یه سریا از زندگیم خبر ندارن میان میگن داری بهونه میاری عرضه موفق شدن رو نداری هعی دیگه نمیدونن که زن ...

میدونم خیلی سخته الان دوست داری مثل هم سنو سالات بری بیرون ولی محدودی 

دلیل این محدودیت چیه؟خانواده مذهبی؟

حتی دانشگاهم نمیتونی بری؟

تاپیکای قبلیم رو بخونی متوجه میشی من اینجا رسما زندانیم اصلا بهونه نیس قضاوت نکناشتباه کردم این تاپی ...

وا ینی چی

هرچی میگیم  سریع میگین قضاوت نکن  زخم زبون نزن  فلان 

شما حرف از پولدار بودن بضیا زدی  منم گفتم تلاش میخاد

چ زخم زبونی آخه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من فراموش کرده بودم اینجا فقط بلدن زخم زبون بزنن وگرنه تاپیک نمیزدم وقتی از شرایط کسی خبر ندارید نسخه نپیچید بابااااا

باشه شما خوب شما مستقل موفق من بدبخت

تاپیکای قبلیم رو بخونی متوجه میشی من اینجا رسما زندانیم اصلا بهونه نیس قضاوت نکناشتباه کردم این تاپی ...

ببین خانوادت که دارن بهت ظلم میکنن خدا جوابشونو میده اعتراض کن غمت نباشه خدا بخواد راهو هموار کنه میزنه تو دهن همه

باشه شما درست میگی حوصله بحث ندارم

حوصله نداری تاپیک نزن الکی!

من چیز بدی نگفتم !

پولدار شدن اگ ب خواستن بود ک خب هممون میخایم

حرف من این بود ک کسی ک تلاش کنه پولدار میشه

نمدونم کجای حرفم بد بود

موفق باشی.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

حوصله نداری تاپیک نزن الکی!من چیز بدی نگفتم !پولدار شدن اگ ب خواستن بود ک خب هممون میخایمحرف من این ...

سری بعد خواستم تاپیک بزنم ازت اجازه میگیرم حتما شمام ناراحتی میتونی همون اول تشریفتو ببری بیرون از تاپیکم

باشه پولدار تلاش کردن بدبختی کشیدن پولدار شدن شما تلاش کن پولدار شو ما میخوایم تو بدبختیه خودمون بمونیم

سری بعد خواستم تاپیک بزنم ازت اجازه میگیرم حتما شمام ناراحتی میتونی همون اول تشریفتو ببری بیرون از ت ...

واااا  تو اصن خودت میفهمی چی میگی ؟

اومدی ماشین خودتونو با فلان ماشین خارجی مقایسه کردی

منم حرفم این بود هرکی پول داره حتما تلاش کرده  و هرکی تلاش کنه ب هدفش میرسه

الان حرف من کجاش اشتباهه!!

بعد باز میگی میخام تو بدبختیم بمونم !

خب بمون ! کسی مشکلی نداره با بدبختی یا خوشبختی شما