2777
2789
عنوان

بدبختی بیداد میکنه😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 49 پست
همه ک قرارنیس پولدار باشندرضمن شما تلاش کن مث خونوادت معمولی باقی نمونیخیلی از پولدارها خانواده های ...

الان دیگه دروه زمونه ایی نیست که با تلاش کردن بشه پولدار شد اونم تو ایران تو این گرونی بدبختی

اونایی که موفق شدن خانواده پولدار و پارتی داشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جای من بودی چیکار میکردی ما خونمون یه جائیه که به گروه خونیمون نمیخونه فامیلامون هم از ما خیلی و ...

عزیزم محلِ خونه مام مث شماس منطقه یک زندگی نمیکنم که☺️

نمیشه سخت نگرفتمیدونی آخه خانواده من تلاشی برای بهتر شدن این وضع نمیکنن این رو اعصابمه

عزیزدلم خب الان گرونیه باید درک کرد انشاالله خودت شاغل میشی به خیلی چیزا میرسی

مگه پدرتون شغل ندارن

الان دیگه دروه زمونه ایی نیست که با تلاش کردن بشه پولدار شد اونم تو ایران تو این گرونی بدبختیاونایی ...

فکرت کاملا اشتباهه

ببخشید مثلا کسی ک از خانواده فقیره  عالی درس میخونه و مثلا دندونپزشکی میاره  و میشه یه دندونپزشک موفق و پولدار ، پول و پارتی داشته؟ 

اینا حرفای آدم هاییه ک دنبال بهونه هستن برای موفق نشدن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عزیزدلم خب الان گرونیه باید درک کرد انشاالله خودت شاغل میشی به خیلی چیزا میرسیمگه پدرتون شغل ندارن

عزیزم مشکلِ من همینه دیگه نمیزارن کار کنم تاپیکای قبلیمو بخونی متوجه میشی رسما زندانیم

چرا شغل داره

فکرت کاملا اشتباههببخشید مثلا کسی ک از خانواده فقیره عالی درس میخونه و مثلا دندونپزشکی میاره و میش ...

من بهونه نمیارم شرایطِ موفق شدن رو ندارم اجازه نمیدن کار کنم مشکل از من نیست

عزیزم مشکلِ من همینه دیگه نمیزارن کار کنم تاپیکای قبلیمو بخونی متوجه میشی رسما زندانیمچرا شغل داره

واقعا خیلی ناراحت شدم آخه چرا باید اینطور رفتار کنن الان که دیگه دوره این رفتارا نیست 

چقدر بد عزیزم واقعا متاسفم 

واقعا خیلی ناراحت شدم آخه چرا باید اینطور رفتار کنن الان که دیگه دوره این رفتارا نیست چقدر بد عزیزم ...

یه سریا از زندگیم خبر ندارن میان میگن داری بهونه میاری عرضه موفق شدن رو نداری هعی دیگه نمیدونن که زندانیم😭💔

من بهونه نمیارم شرایطِ موفق شدن رو ندارم اجازه نمیدن کار کنم مشکل از من نیست

اگ واقعا بخای هیشکی نمیتونه جلوتو بگیره

من خودم شروع کارم رفتم ی شهر دیگه تک و تنها

فک کردی موافق بودن یا راحت اجازه دادن؟ اما من درنهایت کار خودمو کردم

حالا اینا ب کنار. فقط اینو نگو ک هرکی موفق میشه پول و پارتی داره

الان تومحل کار خودم ،  خواهرِ دوست صمیمیم هست 

خب اینا جفتشون توی یه خانواده بودن دیگه

دوست من ک خاهربزرگه بود سریع ازدواج کرد الان ی شوهر معتاد داغون داره  خواهر کوچیکه دندونپزشکه و فقط گوشیش ۱۰۰ ملیون می‌ارزه

خانواده جفتشون یکی بود  جفتشون خاهرن  پس چطور یکی شون تونست موفق بشه؟  همه چی ب تلاش خودمون برمیگرده

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

اگ واقعا بخای هیشکی نمیتونه جلوتو بگیرهمن خودم شروع کارم رفتم ی شهر دیگه تک و تنهافک کردی موافق بودن ...

تاپیکای قبلیم رو بخونی متوجه میشی من اینجا رسما زندانیم اصلا بهونه نیس قضاوت نکن

اشتباه کردم این تاپیک رو زدم اینجا فقط زخم زبون میزنن