2777
2789
عنوان

دختر بچه های وابسته

244 بازدید | 25 پست

دختر من هفت ماهشه یکسره چسبیده به خودم ..بعضی‌ وقت ها عشق میکنم بعضی موقع ها هم خسته میشم..چین این موجودات دوست داشتنی😍

با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉

نینیه دیگه 😁😁 حالا یه خرده بزرگتر بشن میچسبن به باهاشوندخترا بزرگ بشن مستقل میشن ولی پسرا 😅تا آخر ...

اره اتفاقا پسرم وابسته به خودمه ولی همیشه میگه بابامو بیشتر دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم ۷ ماهش، اینطوره، طبیعی تا دوسال

حس آرامش پیدا میکنن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

مممنونم عزیزم..امروز دستاشو باز میکرد واس بغل دوست داشتم‌بخورمش

اسی دختر خیلی خوبه 🥲من دخترم هنوز یکماهش نشده ولی نفسه منه به چشم این میبینم که این بچه قرارع بشه همدم تنهایی من تو دوران پیری قرارع بشه هم صحبته من😁

وای مثل پسر ۹ماهه من🤦‍♀️تا میبینه من نیستم جیغ میکشه همه جارو میگرده تا منو پیدا کنه.رو زانوهاش میشینه که منو بغل کن.جالبه اولین جایی هم که میره آشپزخونه انگار این بچه کوچیک هم فهمیده مامان همیشه اشپزخونس🤦‍♀️ 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
دختر منم ۷ ماهش، اینطوره، طبیعی تا دوسالحس آرامش پیدا میکنن

عزیزم...ببخشید دخترت چند کیلوعه؟دختر من هفت کیلو گفت وزنش کمه..چیا بهش میدی بخوره

عزیزم خدا حفظش کنه، منم دخترم با اینکه ماشالله خانومی شده و بزرگ شده ولی از مدرسه که میاد یکساعت میشینه حرف میزنه😂هروقتم من خونه باشم دنبال منه شوهرم میگه مثل این جوجه هاس که دنبال مرغا میرن، گاهی میرم دستشوی میاد پشت در وایمیسته ادامه حرف زدنش

وای مثل پسر ۹ماهه من🤦‍♀️تا میبینه من نیستم جیغ میکشه همه جارو میگرده تا منو پیدا کنه.رو زانوهاش میش ...

اخی عزیزم ...والا من ک جرات ندارم پاشم مگه پسرم یا شوهرم خونه باشه..بقیه روز بغلمه