2777
2789

من و طرفم چند باری از سمت اون کات شدیم باز برگشتیم بهم ؛ امشب یهو پیام داد کجایی ؟ گفتم بیرونم گفت رسیدی خونه صحبت کنیم ؛ من فک کروم میخاد باز بگ کات استرسی شدم گفتم صحبت چی ؟؟؟ چی شده ؟؟؟ فک کردم باز میخاد بگ کات و کلی بهم ریختم گفت چرا اینجوری میکنی فقط ی صحبت معمولی ؛ حس وابسته بودن دارم حس ضعیف بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو همچین استرسی رو وارد زندگیم کردی ، از احساساتت بدون سانسور صحبت کن. مهم نیست اون چکار میکنه ...

اگ زنگ بزنه بهش میگم به درک هرچی میخاد بشه استرسی ک دریافت میکنم برام سنگین تره

چبکارش کنم این حسو

وابسته شدی دیگه هرچقدم بیشتر نشون بدی بیشتر سوء استفاده میکنه سعی کن بی محلی کنی یجور ک فک کنه برات مهم نیست دیر جواب بده بگو کار مهم داشتم هی پیشش از خودت تعریف بگو من خیلی خوشکلم چ کار خوبی کردی من نصیبت شدم و این حرفا تا تو ذهنش بمونه یا الکی بگو فلانی بم گفته تو چ خوشکلی امروز یکی بهم گفت منو میخواد و همه کار حاضره بکنه برام اما من گفتم ن یجور ک باور کنه بگو این حرفایی ک فک کنه کشته مرده زیاد داری