2777
2789
عنوان

توروخدا کسی بلده بگه چکار کنم

83 بازدید | 14 پست

فقط توروخدا نصیحت نکنید.

تا قیامت دعاتون میکنم فقط تجربه هرچی بلدید بهم بگید چکار کنم برگرده.دارم میمیرم از دلتنگی اونقدر گریه کردم دارم میمیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا رفته؟ودلیل رفتنش

خیلی مفصله.۷ ماه به قصد ازدواج صحبت کردیم.

یکی بهم گفت دیگه جوابشو نده تا اگر می‌خواد بیاد خونتون.

جوابشو ندادم شد کینه بعد اون هرکاری کردم گفت الان که میتونیم اونقدر راحت همو اذیت کنیم وای بحال بعدا.هرجی التماسش کردم یه فرصت دیگه بده قبول نکرد

من چیز کاملی از شما نمی‌دونم ولی اگر بد رفتاری کرده دعوا درست میشه کلی این چیزا قهر می‌کنه خیلی وقت ...

دوماه میشه گفته تمومه ولی هر جور شده تا دو هفته پیش باهم حرف زدیم.فقط حرف و گله

خیلی مفصله.۷ ماه به قصد ازدواج صحبت کردیم.یکی بهم گفت دیگه جوابشو نده تا اگر می‌خواد بیاد خونتون.جوا ...

اگه قصدش ازدواج بود ۷ ماه طول نمیکشید

همه ی پسرا به همین بهونه دخترا رو سرکار میزارن

خب پس چرا دنبال برگشتشی ول کن بزار برهوسواس فکری بیماری قابل توجهی هست خودش

کاش از دلم خبر داشتی. هر شب درباره مشکلش میخونم تا بترسم فراموشش کنم.ولی مگه میشه؟بخدا دارم روانی میشم میگم کمکش میکنم درمان کنه کنارش با صبوری و آرامش درمانش میکنیم

کاش از دلم خبر داشتی. هر شب درباره مشکلش میخونم تا بترسم فراموشش کنم.ولی مگه میشه؟بخدا دارم روانی می ...

چند سالته

میدونم بهش حس داری وسختهولی داری میگی تصمیمش جدی بود

ولی الان ول کرده رفته مگه میشه؟؟؟

چند سالتهمیدونم بهش حس داری وسختهولی داری میگی تصمیمش جدی بودولی الان ول کرده رفته مگه میشه؟؟؟

۳۹

آره اصلا از اول تعیین کردیم قصدش چیه.خانوادش در جریان بورن مخصوصا خواهرش.

خودش به من گفت به داداشم بگم.

امشب گفت برو به داداشت بگو فردا زنگ زد دیشب اونقدر فکر کردم فکر تو خانوادم محیط کارم کابوس دیدم دارم دیوونه میشم. نمیتونم.

بعد یکماه بعد اون دوباره گفت یه فرصت دیگه بهم بده.

بعد دوباره گفت نه.بعد من جوابشو ندادم کلی زنگ و پیام.بعد چن روز بهش زنگ زدم دیگه کینه به دل برد گفت نه و تمام.دیگه تمامه