2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنیم با این همه استرس؟؟؟؟من خیلی فکرم درگیره شما کاری انجام میدی برای قبل انتقال؟؟؟از لحاظ سبک ...

استرس برات سمه خیلی باید ریلکس باشی سبک زندگیتو عوض کن اگر شبا دیر میخوابی مصرف قند داری اگه چربی دور شکم داری !

دوستان من آندمتریوز م،کیست شکلاتی ۸ونیم سانت،یه پلیپ کوچیک و یه طرفم چسبندگی،۴۰ سالمه و یه بچه دارم،الان تخمک کشی بعد عمل و بعد انتقال هستم. کسی مثل من بوده؟یا هست؟ میخوام بدونم بعد داروی تقویتی پریود که شدم چه مواردی دارم تا روز تخمک کشی.منظورم خود روز تخمک کشی نیست،روزای قبلش هست

دوستان من آندمتریوز م،کیست شکلاتی ۸ونیم سانت،یه پلیپ کوچیک و یه طرفم چسبندگی،۴۰ سالمه و یه بچه دارم، ...

زیاد در این مورد اطلاعی ندارم اما فک کنم اول باید هیسترو بشی بخاطر پلیپ و کیستت بعد بری برای تخمک کشی

قبل تخمک کشی هم باید ورزش کنی پیاده روی هرروز داشته باشی رحم و تخم دان هاترو گرم کنی حتما مکمل ابوواست بخور تا روزی سه تا مشکل نداره  انیه برای تخمک گذاری خیلی خوبه

چیزای گرم دیگه کلا عسل و خرما و دارچین و سیاهدانه و.........ژل رویال هم خوبه

این ۱۰۰،۱۵۰ که میگید هزینه ivf، بدون عمل برداشتن پلیپ و کیست شکلاتی... هست،درسته؟ و اینکه این هزینه ...

هزینه مراکز شخصی برای یکبار ivf و ۱ بار پانکچر ممکنه تعداد جنین هات زیاد باشه ۱بار هزینه پانکچر بدی  و دفعه هدی بعد فقط هزینه انتقالو دارو داری

بچه ها عمل برداشتن پلیپ و کیست و... تکمیلی هم میشه. درسته؟مثلا پول میدی ولی بعد بیمه مقدار زیادی رو پس میده،درسته؟من قبلا تامین داشتم، الان ندارم،سلامتم،کاش میرفتم خودم آزاد بیمه تامین رو میریختم و تکمیلی میکردم.کسی هست بتونه تو این زمینه بهم نظر بده که به نفعمه یا نه؟چقد باید بیمه بگذره تا بتونم ازش استفاده کنم؟

ممنون عزیزم بیمارستان عرفان بودم سال ۱۴۰۱ دکتر عارفی بار اول مثبت شدم شکر خدا استرس نداشتم فیلم طنز ...

عزیزم استراحت تون در چه حد بود مطلق مطلق یا نه؟؟؟ 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
مرسی عزیزم بابت راهنماییت اما مابا اسپرم خودمون عمل کردیم و الان جنین فریز داریم و دارم میرم توسیکل ...

خدارو شکر 

من هم شنبه انتقال دارم اگه خدا بخواد 

داروها رو همون طور که گفتم مصرف کن وشکمت رو با روغن سیاه دانه وزیتون چرب کن سردی کمتر بخور یبوست نگیر بعد از انتقال

سلام دوستان

من امروز روز ده انتقالم هست. مرکز جهاد کرمانشاه انجام دادم تحت نظر دکتر کشاورزی.

انتقال دومم هست پارسال یه دونه جنین داشتم فقط انتقال فرش دادم و باردارشدم اما قلبش تشکیل نشد و سقط شد و حالا برای بار دوم انتقال دادم. کلا دوتا جنین داشتم که یکی رو فرش انتقال دادم. من خدارو شکر یه پسر ده ساله دارم که طبیعی باردارشدم ولی دیگه واسه دومی نشد که نشد. خودم ذخیرم پایین بود و همسرم کم تحرکی اسپرم. راستی ۴۱ سالم هست و فعلا منتظرم ببینم جواب چی میشه. حقیقتش رو بگم انگار بعد از پنج سال انتظار دیگه جوابش روم تاثیری نداره! 

ببینم قسمت چی میشه اگه شد که عالییییی اگه نشد باز هم خداروشکر و دیگه دنبالش نمیرم‌.