2777
2789
عنوان

خانومابیاین

57 بازدید | 13 پست

توروخدا نکنید میایم تو تا پیک سه ساعت وقت میزاریم آخرش میفهمم که همش داوغه میخوام بگما میترسم بریزن سرم .بقران پربازدید شین بهتون نوبل نمیدن بسه دیگه بخدا دیگه آدم به همه چی شک میکنه 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضای مجازیه دیگه ،،چیکارش میشه کرد عزیزم

عاطفه جون یه عده زود باور کلا به زندگیشون شک میکنن

باز اینا که خودشون نمیگن دروغه و بقیه کشف میکنن خوبه.اونروز یکی تاپیک زده بود میخوام سقط کنم و ازین حرفا.چقد بچه ها رو حرص داد بعد تو یه تاپیک دیگه گفت بابا دروغ گفتم دور هم خوش بگذرونیم😐

اره واقعا مخصوصا تا پیک صلوات و دعا  واقعا به اعتقادات آدم توهین میشه

آخه چرا الکی وقت ما وخودشون رو میگیرن

[QUOTE=53315451]باز اینا که خودشون نمیگن دروغه و بقیه کشف میکنن خوبه.اونروز یکی تاپیک زده بود میخوام سقط کنم و ازین ...[/QUOTEیا خدا 

دیگه باید هر تاپیکی نرن ،،،جدی نگیرن

بخدا واضحه دروغ میگن بعد میترسم بگم دعوام کنن😔

بخدا واضحه دروغ میگن بعد میترسم بگم دعوام کنن😔

حق داری،،،تازه بیشتر هم میشه،،،بعضی از کاربرا راحت توهین میکنن ادم واقعا ناراحت میشه تو این تاپیکا نباید رفت 

اللهم عجل لولیک الفرج
حق داری،،،تازه بیشتر هم میشه،،،بعضی از کاربرا راحت توهین میکنن ادم واقعا ناراحت میشه تو این تاپیکا ن ...

اره راه خوبیه