2777
2789

روزبروز داره همچی بدتر میشه اوایل باهم خوب بودیم البته بجز دوتا جاری روستایی چش تنگم که از اول مخالف ازدواج ما بودن خواهرشوهرامم درسته متلک میپروند حرفشونو به ادم میزدن یا گاهی تو اموری که نباید دخالو میکردن ولی خب خوب بودیم با هم منو خواهرکوچیکشون میدونستن اما یهو دم به عروسیمون یه ویس فالگیر که به منو شوهرم گفته بود یه زن مسن تو زندگیتون دخالت میکنه و من احمق اینو فرستادم واسه خواهرشوهرکوچیکم همین همچی و بهم زدو همشونو با من لج انداخت الانم قطع رابطه ایم از دور مادرشوهرمو پر میکنن میندازن بجون شوهرمو زندگیم و دعوا و بحث بالا گرف چن بار پیام بازی و فوش و فلان چکارشون کنم 

فقط باید با سیایت رفتار کنی سعی کن زود رنج نباشی که هودتو اذیت میکنی و اونا رو شاد باید سعی کنی هر صحبتی شنیدی یجوری با خنده و لحن مودبانه جوابشونو بدی اوکی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مدت ازشون فاصله بگیر نه زنگ نه پیام نه دعوا‌‌..

تا ببینی چی پیش میاد

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

همسرت فقط مهمه اگه مواظبته و باهات خوبه دیگه بقیه رو ول کن . از لفظ روستایی به چه قصدی استفاده کردی ؟ توهین یا تحقیر؟ یا شایدم تعریف ؟ 

روستا یعنی اصالت و فرهنگ

فقط باید با سیایت رفتار کنی سعی کن زود رنج نباشی که هودتو اذیت میکنی و اونا رو شاد باید سعی کنی هر ص ...

زودرنج که ببین مثلا یچی رک بگن تو روم جواب ندم خودخوری میکنم

همسرت فقط مهمه اگه مواظبته و باهات خوبه دیگه بقیه رو ول کن . از لفظ روستایی به چه قصدی استفاده کردی ...

همسرم باهام خوب هست ولی بهرحال خانوادشن روش تاثیر میذارن حالشو خراب میکنن

روستایی چون مال روستان توهین چیه آدم بی فرهنگ روستایی شهری داره؟

همسرم باهام خوب هست ولی بهرحال خانوادشن روش تاثیر میذارن حالشو خراب میکننروستایی چون مال روستان توهی ...

ببین بد خانوادشو پیش همسرت نگو و برعکس ازشون تعریف کن و بگو دوسشون داری و همسرت هم جلوی اونا ازت حمایت میکنه . لازم نبود برای اشاره به بی فرهنگیشون محل زندگیشونو بگی

ویس رو سند کردی دیگه

اخ اره جالبه همون خواهرشوهرم چن روز قبلش کنار من نشست و از همون طرف واس شوهرش ف.ال گرفت و زنه گف شوهرت با کسی درارتباط بوده یه زنی تو زندگیت حسودی و دخالت میکنه و بعدش بمن گف کسی میشناسی کمر شوهرمو ببندم اون زنه هم مادرشوهرمه چون از اول مخالف ازدواجمون بود

اما من هیچ صدای ضبط شده ای ازش نداشتم هیچ اونموقعم که ویس منو پخش کرد عقلم نرسید ینی مدرکی ام نداشتم که علیه ش رو کنم