2777
2789
عنوان

امروز باید زایمان میکرد ولی الان زیر خروار ها خاکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 44 پست
میگم شاید زنده می موند.اول اینو امتحان میکردن اگه زنده نمی موندبعد دفنش میکردن.اون بچه رو جدا دفن می ...

بچه آواره میشد😭هیچکس مادر نمیشه

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش شوهره هم میمرد ....چقدر سخته واسه اون بنده خدا 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اینا چیه نوشتی

درست نوشتن من تو کتاب انسوی مرگ خونده بودم بعد مرگ هنوزم تو این دنیا هستی و باید اموزش ببینی  تا ادم بهتری بشی

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

عزیزم خواستم بنویسیم ترسیدم باردار بخونه و ناراحت بشه ، خودش که درجا تموم کرده ، ولی رسوندنش بیمارست ...

ای خدا به خانواده و همسرش صبر زیاد بده 

چقدر غم انگیز خدا رحمتش کنه 

ببخشید ذهنم درگیر شد برای  این کاری که دوباره گزاشتن تو شکم مادر ایده کی بوده برام سوال شد 

یعنی مثلا مراجع گفتن این کارو بکنید یا خانوادش گقتن ؟

و به ذهنم رسید آیا این کار درسته یا بایستی دو قبر جداگانه داشته باشن آخه دو انسان کامل بودن 

بند ناف جدا نکردن دیدن بچه نفس ندارهگذاشتن تو شکم مادر

ای خدا چقدر برای دکتر هم دردناک بوده این لحظه 

قلبم به درد اومد برای خانوادش 

اما قطعا جای اون مادر و فرزند دربهشت هست با آرامش و آسایش 

خدا به همسرش سلامتی کامل بده 

اشک تو چشام جمع شد 

کاش شوهره هم میمرد ....چقدر سخته واسه اون بنده خدا

مادر شوهرش تو خاک‌سپاریش می‌گفت دعا کنید پسرمم بمیره(تو کما بود با ضریب هوشی پایین )میگفت اگه به هوش بیاد ببینه زن و بچه ش دیگه نیستن دق می‌کنه

ولی خب ، خدا معجزه کرد و الان خیلی بهتره

ای خدا به خانواده و همسرش صبر زیاد بده چقدر غم انگیز خدا رحمتش کنه ببخشید ذهنم درگیر شد برای این کا ...

سزارین انجام شد که مطمئن بشن بچه هم از دست رفته یا نه 

ولی مادر بچه رو از هم جدا نکردن ، بند ناف رو نبریدند، 

و بعد از اینکه مطمئن شدن بچه قابل احیا نیست ، باز برگردونن سر جاش 

از این اطلاع ندارم بخدا

فک کنم همون دکترا تصمیم گرفتن