2777
2789
عنوان

عصب کشی کردم اما ضربان داره

138 بازدید | 12 پست

دیروز دندونم عصب کشی کردم اما در نکرد تا یک هفته دیگه گفت دکتر ، این درد نبض دار که میکوبه کمی اذیتم می‌کنه و ورم داشتم قبلش هنوزم نخوابیده ، الان نگرانم نکنه عفونت مونده باشه🥺 

شهر غریبم نگرانم انگار میترسم از این دردا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید عزیز حین انجام کار هم درد داشت؟ و هزینش حدودی چقدر شد

نه اون لحظه درد نداشت عزیزم اما قبلش درد داشتم صورتمم ورم خیلی داشت اما عصب کشی کرد بهتر شد الان یکم ضربان داره، هزینه یک و هفتصد آزاد شد یه دندون

نه اون لحظه درد نداشت عزیزم اما قبلش درد داشتم صورتمم ورم خیلی داشت اما عصب کشی کرد بهتر شد الان یکم ...

اهان ممنون عزیزم 

انشاءالله ک بهتر بشی 💙

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
مرسی عزیزم . توام دندون دردی

اره متاسفانه 

یدونم نیست چن تاس خصوصا وقتی چیزی میخورم سرد گرم ترش شیرین جووونم درمیاد باید حتما برم تا بدتر نشده

اره متاسفانه یدونم نیست چن تاس خصوصا وقتی چیزی میخورم سرد گرم ترش شیرین جووونم درمیاد باید حتما برم ...

آخ آخ می‌دونم چه درد بدی داره ، خدا واسه هیچکس میاره من ده روز از درد مردم بخدا تا دیروز دکتر دیگه با همون ورم برداشت عصب کشی کرد و چرک کشید .جون به تنم نمونده الان که هیچی نمیتونم بخورم . منم عین تو نمیتونم چیزی بخورم اما تا ورم نکرده برو . دندون لعنتی خیلی. دردش بده

آخ آخ می‌دونم چه درد بدی داره ، خدا واسه هیچکس میاره من ده روز از درد مردم بخدا تا دیروز دکتر دیگه ب ...

اره لامصب خیلی بده و خیلی گرونه😑

ببین سوپ درست کن هویجو سیب زمینیو رنده درشت کن،

شیربرنج ، فرنی، ابمیوه اینارو درست کن ی چند روز بخور تا بهترشی ایشالااا 

پونه هم خیلی خوبه برای عفونت دم کن بخور 

اره لامصب خیلی بده و خیلی گرونه😑ببین سوپ درست کن هویجو سیب زمینیو رنده درشت کن،شیربرنج ، فرنی، ابمی ...

ممنونم دوست خوبم مرسی که گفتی چون واقعا نمیدونستم

ممنونم دوست خوبم مرسی که گفتی چون واقعا نمیدونستم

قربونت عزیزم نگران نباش یکی دوروز مراقب باش داروهاتو بخور خوب میشی💙