ماشاالله و لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم .خداروشکر یه سالم پیدا شد
😅😅😅 نه جدی میدونی چیه همیشه ب شوهرمم میگم
من عاشق سبزیجاتم . قند مصرف نمیکنم قند شکر شکلات نوشابه نمیخورم . میوه میخورم . خیلی حواسم ب این چیزا هست آب خیلییییی زیاد میخورم خیلی و حس میکنم دلیلش همیناس .
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من دوسال پیش رفتم پیش روانپزشک حالم خیلی بد بود فقط گریه میکردم دوماه بیشتر پیشش نرفتم گفت افسردگی شدید داری و دوقطبی هستی علایم دوقطبی چیه؟من بعضی وقتا مثل مرده متحرکم حوصله انجام کاری ندارم بعضی وقتا پرانرژی هستم همه کارهای خونه رو خودم انجام میدم الان میخندم یه ساعت دیگه گریه میکنم بنظرت دوقطبی هستم؟
اره تغذیه خیلی مهممه مخصوصا آب و میوه که من اصلا میوه دوست ندارم .قدر سلامتیتو بدون چیزی که خیلی ها ...
و یه چیزم بگم من بچه ندارم بعد از بارداری بدن بهم میریزه کلا انواع بیماریا میان سراغ آدم
جاری خواهر شوهر ندارم هم ک دعوا کنیم حرص بخورم🤣پس از نظر اعصابم اوکیم😅😅
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
من دوسال پیش رفتم پیش روانپزشک حالم خیلی بد بود فقط گریه میکردم دوماه بیشتر پیشش نرفتم گفت افسردگی ش ...
نمیتونم نظر بدم چون خیلی چیزه تخصصیه ممکنه شخصیت مرزی باشه افسردگی فصلی یاadhd ،اما دو قطبی ۹۰٪ ژنتیکی عه مثلا من از پدرم به ارث بردم ،و از بدو تولد باهاته اما با یه اتفاق مهم تو زندگیت فعال میشه ،میتونه مرگ خانوادت تصادف یا یه چیز سنگین باشه