2777
2789
عنوان

جنین‌ میمونه یا سقط میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 33 پست
ن پوچ نیس میمونه بچت استراحت کن تخم مرغ انجیر خرما بادوم بخور تا قلبش رشد کته

😍 اخه دکتر گفت نمیمونه یه هفته صبر کن احتمال زیاد سقط میکنی

دخترم فرشته اسمونی که فقط ۲۵ هفته تونستم برات مادری کنم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چه‌خوب😍 امیدوار شدم

اره الان ۶ ماهه اس بچم 

اصلا نگران نباش  

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم برا بعضیا زود تر تشکیل میشه برا بعضیا نه برای من بارداری اولم که سقط شد تو ۵ هفته هر دو جنین ق ...

اره ولی اکثریت اینجورین ک گفتم

تعدادی کمی هستن ک مثل شما باشن و همون موقع ضربان قلب رو بشنون 

خیلی جالبه تو ۵ هفته😍😅

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
😍 اخه دکتر گفت نمیمونه یه هفته صبر کن احتمال زیاد سقط میکنی

چرا همچین حرفی زده دکتر من اصلا نگفت نمیمونه گفتم چرا قلب نداره یکم من من کرد گفت زود اومدی خب  هفته ۹ رفتم صدای قلب رو برام گذاشتن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم انشالله که بسلامتی باشه 💚استراحت کن زیاد تکون نخور فولیک اسید حتما بخور دکترتو عوض کن برای لک ...

ممنون عزیزم از راهنماییی هات حالا یه هفته صبر کنم ببینم چی پیش میاد‌ دکترمو عوض میکنم چشم

چرا همچین حرفی زده دکتر من اصلا نگفت نمیمونه گفتم چرا قلب نداره یکم من من کرد گفت زود اومدی خب هفته ...

راستش بارداری دومه ناخواسته شد شاید بهش گفتم ناخواسته شده اینجوری گفت ... 

گلم الان ک زوده برا قلبمن تو ۵ هفته و ۶ روز سقط کردمساک، جنین و کیسه زرده دیده شده بود منتها گفت برا ...

اها ممنون عزیزم نه سرراهی نبود برا من داخل رحم بود فقط ضربان نداشت و چون لکه داشتم گفتن احتمال سقط زیاده

راستش بارداری دومه ناخواسته شد شاید بهش گفتم ناخواسته شده اینجوری گفت ...

شاید ..

دوباره بهش بگو شیاف بده بهت اون لابد باخودش فکر کرده بچه رو نمیخای وگرنه ب دکتر بگی لکه بینی داره شیاف میدن

اها ممنون عزیزم نه سرراهی نبود برا من داخل رحم بود فقط ضربان نداشت و چون لکه داشتم گفتن احتمال سقط ز ...

اگر جاش خوبه پس نگران نباش

دکتر بهت شیاف میده، خونریزیت قطع میشه🥰

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
اره ولی اکثریت اینجورین ک گفتمتعدادی کمی هستن ک مثل شما باشن و همون موقع ضربان قلب رو بشنون خیلی جال ...

بله درسته 

همون دیرتر باشه خیلی بهتره بنظرم امیدی هست 

برا بارداری اولم پنج هفته ضربان هر دوشونو دیدم بعد تو ۷ ۸ هفته کمرم درد بود رفتم سونو مرده بودن گفتن چون قبلا ضربان داشته دیگه نداره نمیشه نگه داشت 

شاید ..دوباره بهش بگو شیاف بده بهت اون لابد باخودش فکر کرده بچه رو نمیخای وگرنه ب دکتر بگی لکه بینی ...

ممنون از راهنمایی هات عزیزم اگه قطع نشد لکه بینی میرم دکتر دیگه

ممنون از راهنمایی هات عزیزم اگه قطع نشد لکه بینی میرم دکتر دیگه

خواهش میکنم عزیزدلم انشالله صحیح وسالم ب دنیا بیاد خبرشو بده رفتی دکتر 😘😘❤️