2777
2789
عنوان

سلام نی نی سایتی

91 بازدید | 12 پست

تروخدا شرکت کنید نظر بدید 😔😔😔🙏🙏

من حدود 3 هفته هست خونه مادرمم

من وهمسرم از طریق مجازی آشنا شدیم.. وهردو ازدواج دوممون هست... ایشون ب من نگغتن ک مشکلات جسمی شدید دارن (مثل =کلیه درد.. معدرد.. دیسک کمر.. بیحالی وخابالودگی شدید... افسردگی.. پادرد.. چشم درد شدیذ) 

ب ظاهر اصلا معلوم نبود بعد اینک باهاشون زندگی کردم افتاد بیرون... ایشون کارش ازاده ودرامدش انقدر کمه نمیتونه برای  من ی کفش ساده بخرن😔

من چون گفتم مثل خودم مطلقس خیلی کوتاه اوگدم حتی مراسمی نداشتم هیچ😔

حتی خانوادم مخالف بودن ولی من کارخودمو کردم. لعنت ب من😔...... ایشون بسیار عصبی.. دست بزن شدید دارن.. من از فقر وونداریش خستم.. اخلاقای خوبش این اهل خیانت ودروغ نیست.. من 3 هفته پیش گفتم میرم خونه مادرم فکرامو کنم.. الان ک اومدم مبگه تو منو وسط بدبختی رها کردی.. تو خودخواهی!! زن زندگی نیستی... تو دیگ بامن نسبتی نداری!!!  اصلا ترسی نداره ک طلاق بگیرم... بهم گفت دیگ بهش زنگ نزنم😔

شما باشیذ چ میکنید!؟؟؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

طلاق میگیرم مهرم میزارم اجرا تا پاره بشه بفهمه زن گرفتن الکی نیس

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

نمیدونم.چرا دفعه اول جدا شدید؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط سختیه ولی خودت باید تصمیم بگیری 

اگه مستقلی خانوادت حمایتت میکنن میتونی طلاق بگیری 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
نمیدونم.چرا دفعه اول جدا شدید؟

خب دفعه  اول بسیار بهم بی توجه بودن.. حتی خودش خاست جدا بشه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یعنی شمارو کتک می زنه؟

بله بسبار شدید

خب دفعه اول بسیار بهم بی توجه بودن.. حتی خودش خاست جدا بشه

بنطرم اگه کتکتون میزنه جداشید.اگرم پناهی ندا رید برید پانسیون زنان بد سرپرست.جای چندان اسوده ای نیست اما تا کار پیدا کنید ودستتون بازشه میتونید اونجا بمونید

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بنطرم اگه کتکتون میزنه جداشید.اگرم پناهی ندا رید برید پانسیون زنان بد سرپرست.جای چندان اسوده ای نیست ...

ن من مادرم هست شکرخدا.. خونه داریم.. مسعله طلاق مجدد هست ک بسیار برای من سخته.. دلم سنگه وبی قرار.. تلخه😔

ن من مادرم هست شکرخدا.. خونه داریم.. مسعله طلاق مجدد هست ک بسیار برای من سخته.. دلم سنگه وبی قرار.. ...

بله خیلیم عالی.شرایطتتون پیچیدس.درکتون میکنم.ولی خب از این بیشتر چیزی به فکرم نمیرسه عزیز