سلام بچه ها دیشب به ما زنگ زدن رفتیم مهمانی میزبان هم فامیل درجه یک بود وقتی رفتیم نه شام دادن و نه چای و نه میوه همینجوری نشسته بودن تخمه میخوردن اون ور سالن پذیرایی خیلی بدم اومد
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ساعت هشت شب زنگ زد گفت دخترم مریض بیا پیشم کمک کن در صورتی که وقتی رفتم هیچیش نبود بچش نشستم با بچم تا صبح حتی آب هم نیورد خودش تخمه خورد و خوابید و من صبح زود با بچم رفتم خونم