2777
2789

چی زیاد خوردیدهم خودتون هم همسرتون

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

عسل و سیاهدانه

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسل و سیاهدانه

اینو ناشتا میخورم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

اولی هیچ کاردومی تک تک کارهای برای دختر دار شدن رفتم از خوردن تا زمان اقدام و هرجی که دختر بشه...... ...

ببین برا یکی دختر دار شدن سخت برای یکی پسر دار شدن ما تو خانواده اصلا پسر نداریم😂 

والا ما کلا خیلی جفتمون پر خور شدیم،با یبار رابطه و قرص ارژانسی حامله شدم ،بچم پسر شد

بیا بعد میگنه رابطه عمیق باشه یخ بزار جوش شیرین  همش کار خداست

فلفل سیاه ناشتا، موز، خرما، عسل، گرمیجات فلفل تندومهمترینش اقدام در روز تخمک گذاری

همه رعایت کردم ولی حس میکنم دکتر باید به همسرم مکمل بده نمیدونم چرا نمیده

همه رعایت کردم ولی حس میکنم دکتر باید به همسرم مکمل بده نمیدونم چرا نمیده

اره باید حتما مکمل بخوره چون اگه اسپرم ضعیف باشه عمرا پسردار بشی شوهر من ویتامین ای و امپول تستوسترون و گونادوتروپین هم میزد قرص تقویتی دکتر بهش داد