2777
2789

تو معلم من هستی

از همون اولِ اول

ولی خوب فرق داری با همه معلمهای عالَم

وقتی می‌خوای بهم درسی یاد بدی

نمیای دیکته کنی بعدشم امتحان بگیری

تو میذاری من اون درس رو زندگی کنم

گاهی فکر میکردم چقدر تنهام..

ولی کم کم یاد گرفتم که امتحان گرفتنت هم فرق میکنه

وقتی میخوای درس یادم بدی، دستمو میگیری

منو تو آغوش امنت جا میدی

تا نگران هیچی نباشم..

اصلا تو عاشق ترین معلم عالمی

دلت نمیاد دانش آموزات رفوزه بشن

برای همین، راه و نشون دادی

همه فرمولهاشم گفتی

فقط ازمون خواستی بهت اعتماد کنیم

«رب» یعنی پرورش دهنده هستی

پرورش میدی تا برسیم به اوج خوشبختی و سعادت

من هدیه ای برات ندارم، دستام خالیه

اگه بدی دارم که زیاد دارم، شرمندتم

اگه خوبی دارم، تو بهم هدیه دادیش

فقط میگم دوستت دارم..

و بهت اعتماد دارم

تو همه این سالهای عمری که بهم هدیه دادی، دستمو گرفتی که به این نقطه اعتماد برسم

تو معلم خوبی هستی، همیشه کمکم کن تا بالاخره بشم همونی که تو میخوای

این شیرین ترین رویای منه..

راستی، قشنگترین هدیه ات، امام حسین(ع) و محبتشون هست که از عشق خودت بهش میشه رسید 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی

که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

مهرباِن من؛ خدای من🤍

پ.ن: این یک متن دلی بود، نیازه ریشه ای عقایدمون رو تقویت کنیم تا بتونیم طعم عشق واقعی رو بچشیم. نیازه که براش زمان بذاریم، از راه درستش☘️

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

گاهی دوست دارم یه حرفهایی که تو قلبم هست رو اینجا هم بنویسم.

مخصوصا که ما بنده ها، زیاد ناشکری خدا رو کردیم...

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال وقتت بخیر ی تایپیکی بودشما راجب مزاج صحبت کرده بودید دکتر خوبی میشناسید ک من بخام برم پیشش برای ...

سلام وقت شما هم بخیر

تهران هستید؟

من برای قارچ سر که از استخر گرفتم، دکتر پوست رفتم اما اثری نکرد، تا داروها رو مصرف میکردم خوب بود اما وقتی قطع میکردم برمیگشت.

با ماسک حنا، به لطف خدا میتونم بگم بیشتر از ۸۰ درصد قارچ از بین رفت

سلام وقت شما هم بخیرتهران هستید؟من برای قارچ سر که از استخر گرفتم، دکتر پوست رفتم اما اثری نکرد، تا ...

سلام ن تهران نیستم اصفهانم

منم الان ۱ ساله درگیرم 

دیگه باید جنا بزنم 

فقط با چی قاطیش کنم؟

سلام ن تهران نیستم اصفهانممنم الان ۱ ساله درگیرم دیگه باید جنا بزنم فقط با چی قاطیش کنم؟

اصفهان نمیشناسم دکتر طب سنتی اما بگردید حتما پیدا میکنید

حنای اصل رو دو سع دقیقه تفت میدم بعد کمی روش آب میریزم و میذارم پنج دقیقه بجوشه. خنک که شد یدونه زرده تخم مرغ میزنم و به ریشه موهام میزنم و بعد از دو ساعت میرم حمام

هفته ای یکبار کافیه

تو دوران پریود حنا اصلا مصرف نکنید

اون ظرفی که توش حنا تفت دادید رو برای غذا دیگه استفاده نکنید