2777
2789
عنوان

دعااااا

37 بازدید | 7 پست

برای حاجت روایی من دعا می کنید؟؟؟؟

لایک کنید صلوات می‌فرستم براتون

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

من نذر کردم چله دعای توسل برداشتم به نیت چهل نفر دارم میخونم ۴ روزش گذشته اما چند تا جای خالی هست میخاین اسم شمام اضافه کنم

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی نیاز دارم به دعا

عزیزم آرع منم خیلی خیلی 

ان شاءالله حاجت روا بشین 

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

من نذر کردم چله دعای توسل برداشتم به نیت چهل نفر دارم میخونم ۴ روزش گذشته اما چند تا جای خالی هست می ...

آره چطوریع

آره چطوریع

کاری نیاز نیست انجام بدی عزیزم فقط اسمتو الان مینویسم به نیت حاجتت میخونم

میگن دعای دیگران در حق هم برآورده میشه انشاءالله که حاجت روا بشی منم گره از مشکلاتم باز بشه

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

کاری نیاز نیست انجام بدی عزیزم فقط اسمتو الان مینویسم به نیت حاجتت میخونممیگن دعای دیگران در حق هم ب ...

وایی عزیزم مرسی تشکر 🙏🏻