2777
2789
عنوان

چیکا کنم بوش بره

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 39 پست
😆😆😆حاجی داشتیم 

اخه به چشم خواهری نباشه خیلی ژووون تشریف دارید😆😆😆😆😆

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
اخه به چشم خواهری نباشه خیلی ژووون تشریف دارید😆😆😆😆😆

الانم ولو شدم رو تخت 

اوووووف😂😂😂😂😂

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم ممنون میشم لطفا بگو ویزیتش چقده

ازادش ۲۰ تومن

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
الانم ولو شدم رو تخت  اوووووف😂😂😂😂😂

ژوووووون...فتبارک الله احسن خالقین😆😆😆😆

😂😂😂😂😂حاجی شمام بلهههه

من جهاد میکنم 

زنان بی سرپرستوحمایت میکنم🤕🤕

من جهاد میکنم  زنان بی سرپرستوحمایت میکنم🤕🤕

من شور دارم حاجی ی امشبمم تنهام شوهرم شیفته

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
من شور دارم حاجی ی امشبمم تنهام شوهرم شیفته

ژوووون 😆😆😆😆تنها تشریف دارید

وااای ناشکریاا از بوی عطر مشهدی که بدتر نیست😂یکی از دوستام رفته بود مشهد برگشت رفتم دیدنش بعد از بدجنسی یه دونه از اون عطرا گرفته بود هر کی میرفت دیدنش قایمکی میومد میزد بعدش قاه قاه میخندید هممون سردرد گرفتیم اومدم خونه شوهرم میگفت شب پیش من نخواب حمومم رفتم نرفت لامصب نمیدونم چی میزنن انقدر موندگاره به عطر های دیگه هم بزنن

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂