2777
2789

هنوز نیومده دیدنش... کلا زیاد اهل جایی رفتن نیست ولی خب دیگه برا به دنیا اومدن نوه ش نباید بعد دو هفته اومده باشه ؟ حالا اینا اصلا برام مهم نیست بعد شوهرم میگه بچه رو ببرم خونه شون ببینه... میگم اون باید میومد.‌.. حالا نظر شما ... 

میدونم هیچ ربطی نداره به تاپیک

ولی من نتیجه دیدم واقعیه اگه خواستید بگید تو یه کتابی نوشته بود چطور بفهمیم به حاجتمون (عشق یک طرفه، عشقمون ، قبولی دانشگا ، بارداری ،خونه خریدن ،کار، و.......)میرسیم یا نه اگه کسی خواست بدونه لایک کنه بهش یاد میدم خیلی واقعیه و روشش از طرف یه شهیدیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل خاصی داره که نمیتونه بیرون بیاد از خونه؟ پیره؟ مریضه؟اگه سختشه که شما ببرین بچه رو ببینه ولی اگ ...

نه بابا خونه شون هم یه کوچه اون ور تر هست... بعد من اصلا برام مهم هم نیست فقط شوهرم که میگه ببرم خونه شون

چه ربطی به حاشیه داره... وظیفه اونه بیاد یا من بچه رو ببرم؟!

این اومد ، اون نیومد ، چرا اینو گفتن چرا فلان کارو نکردن و.... اینا یعنی حاشیه ، این ادما همش درگیر اینو اونن و از وقتشون درست استفاده نمیکنن

اصلا وظیفه ی نه شماست نه اون 

کی تعیین میکنه حتما پدزشوهر باید بیاد نوه اش رو ببینه ؟؟

اون چون میدونه خودت میای ، نیومده

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
چه ربطی به حاشیه داره... وظیفه اونه بیاد یا من بچه رو ببرم؟!

عزیزم هیچ جا هیچکس رسم نداره نوزاد رو ببره دیدن کسی. اصلا با عقل جور درنمیاد زن زائو پاشه بره مهمونی یا از اون احمقانه‌تر نوزاد شیرخواره رو تنها جایی بفرسته.

خیلیا حتی میگن بچه رو حتی از در بیرون نبرید چله میگیره و فلان جا نرید و... این از وظیفه سنتیت.

حالا اینکه چیکار میکنی و هدف شوهرت چیه و... رو نمیدونم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم هیچ جا هیچکس رسم نداره نوزاد رو ببره دیدن کسی. اصلا با عقل جور درنمیاد زن زائو پاشه بره مهمونی ...

شوهرم کلا از بچگی تو سری خور و برده پدرش بوده عادت کرده، احترام ندیده... پس نمی‌ذارم ببره... 

شوهرم کلا از بچگی تو سری خور و برده پدرش بوده عادت کرده، احترام ندیده... پس نمی‌ذارم ببره...

نذار وگرنه بعدها بچت هم همونطوری میشه.

جدای از این ابدا اجازه نده بچه رو ازت جدا کنه. مرزی رو که قبلا برای زندگی مشترک و خودت تعیین نکردی برای بچه کاملا مشخص کن. ببخشید بابت این مثال، گورخر شیرو به خاطر دفاع از بچش پاره میکنه ما که دیگه همه آدمیم. نشون بده تو این مورد کوتاه بیا نیستی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.