2777
2789
عنوان

دوستم خودکشی کرد ی لحظه میاین

3905 بازدید | 125 پست

سلام میشه کمکم کنین هم مدرسه ایم از من کوچیک تر بود سه سال کلاس نهم بود خودکشی کرد متاسفانه خودشو حلق آویز کرد طناب گلوشو برید دیر رسوندن بیمارستان حالا اینا رو بیخیال میگم که اگه براش نماز بخونی از سنگینی گناهش کم میشه؟ میشه کمک کنید امشب برای شب اول قبرش نماز بخونید دو رکعت براش طفلی پدر مادرش اذیتش کردن 

خدارحمتش كنه روحش شاد

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

حالا تو بخون ،انشالله تاثیر داره

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بهش میرسه عزیزم بخون 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خدا رحمتش کنه خیلی کم سن بوده واقعا چرا

با یکی از فامیلاشون دوست شده بود پدرش نظامی بود میفهمه بحث راه میندازه مادرش قرص میخوره ولی زنده میمونه اینم خودشو حلق آویز میکنه ولی میمیره