2777
2789
عنوان

می خوام نظرتونو صادقانه بگین

330 بازدید | 36 پست

من معاون دبستان پسرانه هستم امروز توحیاط دیدم دعواشد رفتم جلو دیدم یه پسرکلاس ششمی یه پس چهارمی را برده بود بالا وزده بودش زمین

حق باشماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم ۳روز اخراجش میکنم 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

چقدر وحشی چجوری همچین کاری کرده😐

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

منم کلی دعواش کردم وتو دفترانضباطی نوشتم ویخ گذاشتم روسر اون یکی دبردمش صورتشو شست

فقط دعواش کردی؟ عزیزم این حقش اخراج بود چنین موجود وحشی اصلا فکر میکنه ممکنه چه آسیبی به یکی بزنه؟ اگر سرش ضربه بخوره طوری بشه؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

حالا باباش زنگ زده که پسرم ضربه مغزی شده وچرا زنگ نزدید آمبولانس

وای خدا 

امیدوارم از اون وحشی بی مغز شکایت کنه