2777
2789

عزیزم چقدر بی زبونی سوارت شدن 

هرجوری از اول باشی عادت میکنن تا دیر نشده تغییرات را انجام بده و گرنه بلاخره بعد یه مدت صبرت تموم میشه اگه اونوقت بخوای جلوشون وایسی جنگ میشه از من بهت نصیحت

دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....
نمیدونم چطوری بهشون بگم که میخوام استقلال داشته باشم یبار به شوهرم گفتم گفت جای تشکرته شوهرمو دوس دا ...

رودربایستی بذار کناااااااااار جان مادرت 

بخدا بعدا به خودت فحش میدی 

مودبانه خواسته هاتو بگو 

اوووووووف 

اصن پدر شوهر مادر شوهر هر چقدر فرشته باشند مثل پدر شوهر مادر شوهر من ولی نباید طبقه بالای خونشون زندگی کرد به خدا بعداً ازت توقع دارند و لطفت به مرور زمان میشه وظیفه اینو از منی بشنو که دو ساله دارم زندگی می‌کنم و حالا منتظرم شرایطی پیش بباد بتونیم خونه بخریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار گفتم گفت هرچی دوس داشتین به خودم بگین یه وقت خودتو میسوزونی دستتو میبریاز اون بدتر مامانمه که ...

اتفاقا خوبه که میفهمن برای خانواده‌ت خیلی مهمی 

و پشتوانه داری 

حتما مشاوره برو 

خیلی خوب می‌تونه کمکت کنه 

عزیزم چقدر بی زبونی سوارت شدن هرجوری از اول باشی عادت میکنن تا دیر نشده تغییرات را انجام بده و گرنه ...

نمیدونم چطوری بگم بهشون

آخه خیلی محبت دارن

پدرشوهرم هر روز کلی برام خوراکی میگیره اما هیچوقت سرزده نمیاد

اما مامانش...

گلم هزاربارگفتم نروولی گوش نمیده ولی گفتم حتمامیری درخونشونوقبل ازبازکردن بزن

ببین من خودم تجربه داشتم 

بچه های خواهر شوهرم میومدن 

فقط برای اینکه بعدا ناراحت نشن راه میدادم تو 

حتی نمی‌تونستم با تلفن راحت صحبت کنم 

اون بنده خدا ام قطعا مراعات شمارو می‌کنه 

نمیدونم چطوری بگم بهشونآخه خیلی محبت دارنپدرشوهرم هر روز کلی برام خوراکی میگیره اما هیچوقت سرزده نمی ...

عروس خانم تو رو خدا از همین الان مدیریت بکن بعداً پشیمون میشی ببین من یه  زمانی لطفایی در حق خانواده شوهرم انجام دادم الان دیگه فکر می‌کنن من وظیفمه مثل دختراش که همه کاری براش بکنم

سیاست داشته باش بدون ادبی به دیگران هر چند اونا هم فرشته باشن 

نمیدونم چطوری بگم بهشونآخه خیلی محبت دارنپدرشوهرم هر روز کلی برام خوراکی میگیره اما هیچوقت سرزده نمی ...

خیلی راحت بهشون بگو باور کن اوایل شاید تنش درست بشه ولی گذر زمان حلش میکنه،ولی اگه هیچی نگی هم شوهرت هم مادرشوهرت به این روش زندگی عادت میکنن دیگه نمیتونی تغییرشون بدی اون وقت یا باید بسوزی یا باهاشون بجنگی

دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....
ببین من خودم تجربه داشتم بچه های خواهر شوهرم میومدن فقط برای اینکه بعدا ناراحت نشن راه میدادم تو حتی ...

گلم کلا5دیقه نمیشینه برمیگرده خودم درک میکنم اوایل خیلی خیلی میرفت همه جارو می‌گشت چندین بار دعواش کردم زشته نرو، الان خیلی کمترشده اونم ببینه برادرم هست میمونه ببینه برادرم نیست فوری برمیگرده

خیلی راحت بهشون بگو باور کن اوایل شاید تنش درست بشه ولی گذر زمان حلش میکنه،ولی اگه هیچی نگی هم شوهرت ...

الان درو قفل کردم از واکنش بعدشون میترسم و خجالت میکشم

اسی ادمای خوبین باهاشون بساز هیچکس خوب مطلق نیست هرکسی یه عیبی داره خودمون عروسا هم همینیم.جنگ بپا نکن بلاخره یه جایی خودش خسته میشه از غذا فرستادن دلشو نشکون.مادرشوهرمنم در نمیزنه از قصد نمیکنن انگار انجام ندادن عادت ندارن.تو هم کلاس برو تو این مدت که شام و ناهارت امادست بچه هم نداری برو کلاس و اگه گار عقب افتاده مدرکی چیزی داری بگیر.بعدا تو بچه داریم خیلی کمکت میکنن