t0r مدیر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 361 عنوان بچه های خواهر شوهرم بدون در زدن یهو میان تو خونه | مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 66 پست من تازه عروسی کردم خجالت میکشم بهشون بگم در بزننامروز از حموم اومدم بدون لباس بودم یهو اومدن تو😭 1404/02/14 | 20:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صحرا1995 عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 953 مادرشوهرم اصلا نمیخواد قبول کنه پسرش دیگه مستقل و زن گرفتهخیلی خانم خوبیه ولی این وابستگیش خیلی اذیت ... و این وابستگی هرچی بگذره بیشترم میشه همین الان فکری بکن نزار مثل من بعدها هزار یک مشکل پیدا کنی
t0r مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 361 ببین این تجربه منه خواهر گلم منم عییین خودت بودم نمیتونستم چیزی بگم ولی هرچیزی که ناراحتت میکنه با ... خیلی ناراحتم مادرشوهرم خیلی وابستهاز وقتی عروسی کردم هنوز به غذا درست نکردم همش اون میارهخیلیم با سلیقه است نمیدونم چی بگم
403aseman عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 323 عروس خانم درو قفل کن و بهشون مودبانه بگو در بزنن خودتم میری خونه پدر شوهر بدون در زدن نرو داخل و تا درو باز نکردن همینجوری نرو داخل تا یاد بگیرن تو رعایت کنی اونا هم مجبورن رعایت کنن
صحرا1995 عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 953 خیلی ناراحتم مادرشوهرم خیلی وابستهاز وقتی عروسی کردم هنوز به غذا درست نکردم همش اون میارهخیلیم با سل ... خیلی محترمانه تشکر کن و بگو دلم میخواد امشب رو خودم برای همسرم غذا بپزمسکوت کنی دیگه کار تمومه
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 11264 بخدا من ديگه اعصابم نميكشهههههههه. چرا ملت اينجورين. اوففففدر قفل كن عزيزم. بگو ناراحت شن. مگه عهد بوقه ادم در نزده وارد جايي بشهلا اله الا اللهالان چارتا بد و بيراه ميگمااااا😤😤😤😤 سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
t0r مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 361 و این وابستگی هرچی بگذره بیشترم میشه همین الان فکری بکن نزار مثل من بعدها هزار یک مشکل پیدا کنی نمیدونم چطوری بهشون بگم که میخوام استقلال داشته باشم یبار به شوهرم گفتم گفت جای تشکرته شوهرمو دوس دارم نمیخوام ناراحتش کنم
صحرا1995 عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 953 خیلی ناراحتم مادرشوهرم خیلی وابستهاز وقتی عروسی کردم هنوز به غذا درست نکردم همش اون میارهخیلیم با سل ... تا دعوتتم نکردن نرو خونشون حتی شده از تنهایی بهت فشار بیاد خودتو با ی هنری کاری مشغول کن
قارقار عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5670 پسرم 7سالشه میره خونه ی عروسمون طبقه ی بالابهش یاد دادم قبل اینکه درو بازکنی دربزن اجازه بگیرماشالابچم یادگرفته، دیگه عادت کرده تازه عروسه شایدداره شوهرش بوسش میکنه یالخته زشته
ناز2500 عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 10191 اشتباه کل نی نی سایت ها ازدواج در سن کم طبقه بالا خونه مادرشوهر با هر شرایطی ساختن
403aseman عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 323 خیلی ناراحتم مادرشوهرم خیلی وابستهاز وقتی عروسی کردم هنوز به غذا درست نکردم همش اون میارهخیلیم با سل ... اشتباه میکنی اجازه نده خودت غذا درست کن خدایی نکرده اگه ی اتفاقی برا اونا بیفته ازت توقع دارن لطفشونو همیشه جبران کنی و اون موقع خودتو سرزنش میکنی من طبقه بالای پدر شوهرمم متاسفانه لطف من رو وظیفه میدونن منم ارتباطمو کم کردم
صحرا1995 عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 953 نمیدونم چطوری بهشون بگم که میخوام استقلال داشته باشم یبار به شوهرم گفتم گفت جای تشکرته شوهرمو دوس دا ... از شوهرت نترس منم همیشه برای اینکه شوهرم ازم ناراحت نشه سکوت میکردم ولی خودت چی ؟اعصاب و روانت چی؟
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 11264 اشتباه کل نی نی سایت ها ازدواج در سن کم طبقه بالا خونه مادرشوهر با هر شرایطی ساختن والا خيلي ها تو يه ساختمون هستن يا حتي تا يه مدت تو يه خونه زندگي ميكنن. ولي شعور دارن و در ميزنن وقتي جايي وارد ميشن سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
t0r مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 361 خیلی محترمانه تشکر کن و بگو دلم میخواد امشب رو خودم برای همسرم غذا بپزمسکوت کنی دیگه کار تمومه یه بار گفتم گفت هرچی دوس داشتین به خودم بگین یه وقت خودتو میسوزونی دستتو میبریاز اون بدتر مامانمه که همش سفارش منو میکنه بهش و میگه نذارین بهش سخت بگذره
t0r مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 361 از شوهرت نترس منم همیشه برای اینکه شوهرم ازم ناراحت نشه سکوت میکردم ولی خودت چی ؟اعصاب و روانت چی؟ 😭
صحرا1995 عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 953 پسرم 7سالشه میره خونه ی عروسمون طبقه ی بالابهش یاد دادم قبل اینکه درو بازکنی دربزن اجازه بگیرماشالاب ... پسر هفت ساله ی شما باید با هماهنگی بره جلو در شاید اون بنده خدا تو رودرواسی درو باز کنه