هرجوری از اول باشی عادت میکنن تا دیر نشده تغییرات را انجام بده و گرنه بلاخره بعد یه مدت صبرت تموم میشه اگه اونوقت بخوای جلوشون وایسی جنگ میشه از من بهت نصیحت
دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....
نمیدونم چطوری بهشون بگم که میخوام استقلال داشته باشم یبار به شوهرم گفتم گفت جای تشکرته شوهرمو دوس دا ...
رودربایستی بذار کناااااااااار جان مادرت
بخدا بعدا به خودت فحش میدی
مودبانه خواسته هاتو بگو
اوووووووف
اصن پدر شوهر مادر شوهر هر چقدر فرشته باشند مثل پدر شوهر مادر شوهر من ولی نباید طبقه بالای خونشون زندگی کرد به خدا بعداً ازت توقع دارند و لطفت به مرور زمان میشه وظیفه اینو از منی بشنو که دو ساله دارم زندگی میکنم و حالا منتظرم شرایطی پیش بباد بتونیم خونه بخریم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نمیدونم چطوری بگم بهشونآخه خیلی محبت دارنپدرشوهرم هر روز کلی برام خوراکی میگیره اما هیچوقت سرزده نمی ...
عروس خانم تو رو خدا از همین الان مدیریت بکن بعداً پشیمون میشی ببین من یه زمانی لطفایی در حق خانواده شوهرم انجام دادم الان دیگه فکر میکنن من وظیفمه مثل دختراش که همه کاری براش بکنم
سیاست داشته باش بدون ادبی به دیگران هر چند اونا هم فرشته باشن
نمیدونم چطوری بگم بهشونآخه خیلی محبت دارنپدرشوهرم هر روز کلی برام خوراکی میگیره اما هیچوقت سرزده نمی ...
خیلی راحت بهشون بگو باور کن اوایل شاید تنش درست بشه ولی گذر زمان حلش میکنه،ولی اگه هیچی نگی هم شوهرت هم مادرشوهرت به این روش زندگی عادت میکنن دیگه نمیتونی تغییرشون بدی اون وقت یا باید بسوزی یا باهاشون بجنگی
دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....
اسی ادمای خوبین باهاشون بساز هیچکس خوب مطلق نیست هرکسی یه عیبی داره خودمون عروسا هم همینیم.جنگ بپا نکن بلاخره یه جایی خودش خسته میشه از غذا فرستادن دلشو نشکون.مادرشوهرمنم در نمیزنه از قصد نمیکنن انگار انجام ندادن عادت ندارن.تو هم کلاس برو تو این مدت که شام و ناهارت امادست بچه هم نداری برو کلاس و اگه گار عقب افتاده مدرکی چیزی داری بگیر.بعدا تو بچه داریم خیلی کمکت میکنن