2777
2789

سلام دوستام دوقلوی حدودا ۴ ساله دارم  خیلی مشکلات با شوهرم دارم 

شپهرم ی ادم خدا نشناسه بداخلاقه

امروز یکی از بچه ها نصف شربت سرماخوردگی رو سر کشید خداروشکر حالش خوبه ولی من خیلی استرسشو داشتم پبام دادم ب بکی از دوستام ک از من بزرگ تره و بچه هاشم بزرگن راهنمایی بگیرم خودش گفت بهت زنگ میزنم نیم ساعت بعد زنگ زد در مورد بچه حرف زدیم تو همین حین شوهر اومد خونه هرچی از دهنش در اومد ب من اون دوستم گفت پسرمم بیذار بود بعد اومد ی سیلی محکمم بهم زد رفت تو اتاق من گفتم مگه من چکار کردم داشتم در مورد بچه حرف میزدم 

اومد جا اورد بهم چن بار زد تو سو صورتم ک کیلیپسم خورد شد و دماغمم ی مم ورم کرد چرا صدا منو بالا سر این بچه ها در میاری

بعد چن تا فوش خیلی زشت ب خودم پدرو مادرم داد

اقا بدش میاد من خیلی با تلفن صحبت میکنم من با دو سه تا از دوستام خیلی تلفنی حرف میزنم اخه اگه حرفم نزنم اتو این خونه از دست این بچه ها و خودش دیوانه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا کلا ادم عصبانی حالیهالان مس سگپشیمونه ها ولی چ فایدهمشروب میخوره زیاده روی میکنه چن دفعه اب ر ...

با قهر که اخه درست نمیشه

میخوای برو پیش مشاور

چه فایده داره چند روز قهر کنی دوباره برگردی

دستش بشکنه ایشالا بچهاشو بنداز سرش چند روز برو تا دهنش آسفالت بشه به مادر شوهرتم نگو بیاد بزار خودش ...

خودش خبر مرگش ک الان نمیاد از سرکار کوفتیش مجبورم ب مادرشوهرم بگم

فقط بخاطر تلفن؟ بقیه وقتا یعنی خوبه؟

فکرشو کن انقد اخلاقای بدی داره ک ی  نمونش همین با تلفن حرف زدنه منه

اخه مرد بی وجدان داری مببینی این دوتا بچه چقد اذیتم میکنم با تلفن ک حرف میزنم ی کم حالو هوام عوض میشه

اینم زیادی میبینه

اونوقت خودش پر تو گوشیش از عکس و فیلمای افتضاح خواهر فکرشو کن چ ادم عوضیه ک تلفن حرف زدن منو بد میدو ...

متوجه شدم عزیزم

از پدر مادرش حرف شنوی نداره؟ 

چرا انقد بداخلاقه اخه

اگه میخوای بری قهر، حدقل برو بخاطر ضرب و شتم شکایت کن ازش

کبود نشدی؟ 

متوجه شدم عزیزماز پدر مادرش حرف شنوی نداره؟ چرا انقد بداخلاقه اخهاگه میخوای بری قهر، حدقل برو بخاطر ...

پدرو مادرش بیشتر طرفشو میگیرن

منه احمق میدونستم این چطوریه حامله شدم

دوسش داشتم و شهامت جدا شدن نداشتم

ولی الان دیگه اصلا دوسش ندارم

فقط من موندم این بچه ها

ن نرفتمفقط خودمو لعنت میکنم چرا ازین ادم بچه دار شدم

ای عزیزم از مشاور کمک بگیر

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده