2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتراف میکنم کل جهیزیه ام رو همسرم خریدنو یه نفر یه بار یه متلک پروندن که فلانی گویا شریکی جهیزیه خر ...

مگه میشه جهاز نبری پس چیکار کردین چه هزینه ای کردین

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

جهاز و سیسمونی و عقد و حنابندون و نامزدی که با دختره

نصف هزینه های عروسیم جدیدا مد شده خانواده عروس میدن

هزینه های زندگیم که نصف شده

یواش یواش باید سکه هم مهر آقایون کنیم

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

به تو چه🙄

از تو پرسیدم؟  بی شخصیت

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

خب شما چیکار کردین؟ پدرتون هیچ هزینه ایو براتون نکرد؟ ینی با لباسای تنت رفتی خونه شوهرت؟

پول جهازمون رو پدر مادرم برامون خونه خریدن

منم قبل ازدواج گفتم جای جهاز حاضر ام نصف هزینه خرید خونه رو بدم 

گفتم اگه نمیخوای میتونیم خونه من زندگی کنیم تو وسیله بخر

اخر هم شوهرم خودش خونه هم خرید وسایل هم 

بقیه خواهرامم همینطور 

جهاز و سیسمونی و عقد و حنابندون و نامزدی که با دخترهنصف هزینه های عروسیم جدیدا مد شده خانواده عروس م ...

هی فک کن هزار جور وسیله ببری روز جهاز برون مادرشوهرم برگرده با تندی بگه اگر ما کمک هزینه نمی‌دادیم نمیتونستید عروسی بگیرید 

به جای تشکر

پول جهازمون رو پدر مادرم برامون خونه خریدنمنم قبل ازدواج گفتم جای جهاز حاضر ام نصف هزینه خرید خونه ر ...

خونه ای که نصفشو شما پول دادی به اسمت زد نصفشو؟ 

بعد ی سوال دیگه جهاز در چه حد خرید شوهرت ساده یا اساسی؟ 

پول جهازمون رو پدر مادرم برامون خونه خریدنمنم قبل ازدواج گفتم جای جهاز حاضر ام نصف هزینه خرید خونه ر ...

برای نصف خونه چقدر دادین؟ 

هی فک کن هزار جور وسیله ببری روز جهاز برون مادرشوهرم برگرده با تندی بگه اگر ما کمک هزینه نمی‌دادیم ن ...

پس میخوان کی کمک کنه عروسی بگیره دقیقا؟

برای پسرشون عروسی گرفتن برای بچه مردم که نگرفتن

ولشون کن گوش نده بعضیا باید همیشه ی چیزی بگن

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

خونه ای که نصفشو شما پول دادی به اسمت زد نصفشو؟ بعد ی سوال دیگه جهاز در چه حد خرید شوهرت ساده یا اسا ...

عزیزم خونه رو خودش خرید 

خونه من موند برا خودم دادم اجاره 

اگه قبول میکرد با هم خونه بخریم صد در صد ۳ دانگ میگرفتم