2777
2789

منم دوسدارم قابلمه استیل بخرم اما زودپزم استیله سیاه شده میگم نکنه اینا هم سیاه نمیشن؟آخه تفلونا میگن ضرر داره

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

منم دوسدارم قابلمه استیل بخرم اما زودپزم استیله سیاه شده میگم نکنه اینا هم سیاه نمیشن؟آخه تفلونا میگ ...

اره منم خیلی دوست دارم معمولیاش میگن همه چی بهش میچسبه و  میسوزه این کف لیزریام بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن بعد یه مدت کفش میچسبه و مثل معمولیا میشه خیلی هم گرونتره موندم چی کار کنم.  ولی قابلمه سالمیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم خیلی دوست دارم معمولیاش میگن همه چی بهش میچسبه و میسوزه این کف لیزریام بعضیا میگن خوبه بعضی ...

من دارم نمیدونم کف لیزریه یا نه ولی تهش نمیچسبه

اما دورش از بیرون اگه شعله  اجاق گاز زیاد باشه همون اول کدر میشه اگه همیشه کم باشه دیرتر رنگش از استیل به کدری و زردی میره و خیلی هم سنگینه من که دستام درد میگیره وقتی میشورمشون

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من دارم نمیدونم کف لیزریه یا نه ولی تهش نمیچسبهاما دورش از بیرون اگه شعله اجاق گاز زیاد باشه همون ا ...

برای شما چه برندیه عزیزم؟ حالا رنگش خیلی مهم نیست مهم اینه که سالم ترین ظرفه برا پخت و پز