نصبح که توچشمای توخیره میشم زندگی تازه شروع میشه برام....من ازباتوبودن به خداسردنمیشم تن تومثل آتیشه برام...تواین اتاق پیچیده عطرتن توبیابازم من وبه آغوشت بگییر...دوست دارم وقتی که نزدیک منی اسمم وآروم زیرگوشم بگیی....دسست من نیست توعزیزجونمی خودت نمیدونی همه بودونبودمی دستت من نیست ای عششق ستووودنیییی🥰🥰🥰تومراجان وجهانی تاابدویک روز برایی منی مال منی سندت شیش دنگه مال خودمه باهرکی ام مشکل داره میجنگم 😎😎😎😘😘
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بایددوستای مجرد شوهر مهمونی بگیری اونم دعوت کنی ولی به نظرم بیخیال شو من به هر کسی محبت کردم شوهر دادم کنکور بهش درس دادم مجانی پول قرض دادن رفت و طلبکار شد الان فقط به غریبه های فقیر کمک می کنم که دلم نسوزه
[QUOTE=381031082]بایددوستای مجرد شوهر مهمونی بگیری اونم دعوت کنی ولی به نظرم بیخیال شو من به هر کسی محبت کردم شوهر دا ...[/QUOTEمنو شوهرم یه جا کار میکنیم به مجردای اونجا گفتم نخواستن