2777
2789

یکی از اشناهای نزدیکمون زنگ زد گف میخوایم بیایم خونتون ببینیم چیکار کرده این شوهرت که ورشکست شدین و هم خودمو شوهرم جفتمون حوصله نداریم کسی بخواد بیاد و چیزی بگه به خاطر روحیه داغونی که داریم الکی گفتم اتفاقا امشب فلانیم میان خونمون بیاین شماهم گفت نه دیگه اونا میان ما نمیایم باشه یه شب دیگه الان عذاب وجدان دارم که دروغ گفتم (تایپیک های قبلمو بخونین میبینین که واقعا داغونیم چون ورشکست شدیم)😔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز خوبه خبر دادن 

فامیلای احمق ما ی هو میبینی ایفون داره میسوزه میری میبینی گله ای ریختن سرت پشت درن 

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌

چقدرم پررو . واقعا گفت ببینیم شوهرت چیکار کرده ورشکست شده؟ تو هم هیچی نگفتیم . من بودم میگفتم خودش مالشو زیاد کرده خودشم کم کرده به کسی ربطی نداره . پشت شوهرت باش نزار کسی دخالت کنه

اره میدونم میان ولی دو سه دفس مبخوان بیان نیستیم خونه

حالا کاشکی از اون فامیل که گفتین می‌خوان امشب بیان، نپرسند که امشب می‌خواستین برین یا نه😅

این روزها هم میگذره، 

فقط می‌دونم که به فامیل و اطرافیان نقطه ضعف نشون ندین...

متأسفانه دوره زمونه طوری شده اگر شما الان یه موفقیتی بدست آورده بودین، اصلااااا به روی مبارکشون نمی آوردن!!! ولی حالا بدتر می‌خوان بیان و بازدید و تجسس کنند...

خودت و همسرت قوی باشین و بهمدیگه انرژی مثبت بدین، قدرت خودتون به رخ بقیه بکشبن که دشمن شاد نشین، تو این دوران به ظاهرم که شده تظاهر کنید که مسئله مهمی برامون نبوده و ...

امیدوارم به زودی زود روحیه تون بدست بیارین و قشنگ تر از گذشته بسازین♥️

عزیز  اونی تک نیت گرفت کی بود 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

چند گرفت ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
رایگان گرفت وایستا پیداش کنم میذارم اسمشو

مرسییی