2777
2789

چیکار میکنید؟اگه با اجاره دادن هم مشکل نداشته باشین ولی سال ها به دروغ گفته باشه نمیدم

آقایون سایت لطفا نه پیام های من رو ریپلای کنید نه درخواست دوستی بدید

چی میخوای بگی. من اوایل همه چی و به روش میاوردم اگه کاری می‌کرد و من خودم بعدا میفهمیدم نتیجه این کارم هم دعوا بود. الان دیگه هیچی نمی گم سعی می‌کنم تو تایم مناسب به صورت غیر مستقیم بهش میگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4

در جواب تاپیک که استارتر کسی دیگه بود و خودتو مثل خاک انداز وسط حرف منو اسی انداختی.....اول مادر باش اونم مادر یه دختر و یه پسر با اختلاف سنی کم باش بعد شروع به قضاوت دیگران کن بترس از روزی که امتحان خدا رو سر همین حرفایی که دیگران و نصیحت می‌کنی پس بدی

کسی با شما حرفی نزد مخاطب حرف بنده هم نه شما و نه بقیه کاربرا بغیر از اسی بودن قبل اینکه خودتو عقل کل ببینی و ریپلای به بقیه کاربرا بزنی یاد بگیر که من استارتر نبودم شما به دعوت کسی دیگه رفتی اون تاپیک چرا پاچه بقیه رو میگیری سعی کن هر جا که ازت سوال پرسیدن نظر خواستن شروع کنی به صحبت...

تا وقتی جای دیگران نیستی قضاوت نکن

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
در جواب تاپیک که استارتر کسی دیگه بود و خودتو مثل خاک انداز وسط حرف منو اسی انداختی.....اول مادر باش ...

وای به حال بچه هاتون با همچین مادری که تربیت صحبت کردن هم نداره خاک انداز و پاچه گیر؟؟اینجا تاپیک عمومی هست اگه تحمل این رو ندارین که کسی جوابتون رو بده میتونید اصلا وارد نشید می‌بینید که گزینه ای نیست که نتونید دیگران رو از نظر دادن منع کنید...اونی که عقل کل خودش رو دونسته شمایید که کار اشتباه تر خودتون رو به عنوان کار درست جلوه میدین ...من هم چیزی نگفتم که نشون دهنده این باشه که من عقل کل هستم یا قضاوت کردم ...من الان شما رو قضاوت کردم؟شما مگه خودت نگفتی دخترم پسرم رو میبینه؟؟ تحمل شنیدن حرف حق و انتقاد رو نداری نیا اینجا که اعصاب مردمم داغون نکنی

وای به حال بچه هاتون با همچین مادری که تربیت صحبت کردن هم نداره خاک انداز و پاچه گیر؟؟اینجا تاپیک عم ...

عذاب وجدانتو با متهم کردن دیگران کتمان نکن من گفتم بچم ختنه شده بود بچه من قبل از ده روزگی ختنه شد و دخترمم فهمید یه اتفاقی برا برادرش افتاده و خون اومده و نباید بغلش کنه و این حرفا ....منم نه نشون دادم نه چیزیو براش نشون دادم آلت بانداژ داداششو دید گفتم همه بچها اینجورن تو هم اینجور بودی اینکار برا همه بچها میکنن تا خصوصیش شبیه شما بشه همین حالا بعد این همه توضیح یه سوال میپرسم و اصلا قصد ندارم به من جواب بدی تواعلاناتمم ببینم از شما پیامی دارم اصلا نگاه نمیکنم این سوالو از تو میپرسم بخودت جواب بده آیا من با شما صحبت کردم؟آیا من استارتر بودم؟آیا من از شما نظر خواستم؟وکیل کارای خودت باش...هروقت مادر شدی مادر بودن دیگران و زیرسوال ببر اصلا من مادر بد ؛تو سعی کن آدم خوبی باشی و در اولین گام حد و حدود خودتو رعایت کنی و هرجایی خودتو جا نکنی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
عذاب وجدانتو با متهم کردن دیگران کتمان نکن من گفتم بچم ختنه شده بود بچه من قبل از ده روزگی ختنه شد و ...

الان دقیقا چرا من باید عذاب وحدان داسته باشم ؟؟؟دچار توهمی چیزی شدین ؟شما یسر به اون پستت بزن بعد اینا رو بگو...شما گفتی هر بار که دخترم میبینه هر بار یعنی همیشه( یا بیشتر اوقات )بعدش گفتی بهش  گفتم  مال اینم بزرگ شد ختنه میکنیم میشه مثل بقیه...برامم مهم نیست ‌که اعلاناتت رو نگاه میکنی یا نه...اینجا سایت عمومی قرار نیست کسی با کسی کار داشته باشه که صرفا جواب بده...آزاد هست و من هم دوست داشتم جواب بدم اگه انقدر جنبه ندارین و معنای این سایت رو متوجه نشدین میتونین نیاین سایت...اینکه شما به استارتر گفتی حرفش باعث آگاه تر شدن بچش شده یعنی مادر بودنش رو زیر سوال بردی؟؟