هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول باید فن بیان و صداسازی برهبعد پیج بزنه و تبادل کنه با بقیه دوبلورهابعد مبتونه تو موسسات مشغول بک ...
اینا رو هم رفته
پیج ایده خوبیه💁🏻♀️ مرسی ازت🫂
هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙
اگه عملکرد خوبی ازت ببینن میتونن معرفیت کنن به تهیه کننده ها و استودیو ها
خودتم میتونی برای اژانس های تبلیغاتی یا استودیو ها نمونه کار بفرستی
پیج هم میتونی بزنی
من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانهتره🥕
توی کلاس های فن بیان و گویندگی شرکت کن با اساتید مطرح و معروف اگه عملکرد خوبی ازت ببینن میتونن معرفی ...
درآمدش خوبه به نظرت؟
من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانهتره🥕
بستگی داره با استودیو های خصوصی کار کنی یا صدا و سیما
من اخرین پروژه ای که داشتم دوبله انیمیشن بود
ساعتی ۱ تومن گرفتم