2777
2789
عنوان

یه دختر خوش صدا

91 بازدید | 9 پست

چه طور می‌تونه دوبلور بشه؟

مجازی هم فعالیت کنه؟🤔😀

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

اول باید فن بیان و صداسازی بره

بعد پیج بزنه و تبادل کنه با بقیه دوبلورها

بعد مبتونه تو موسسات مشغول بکار بشه

آقا نمی‌خوام داستان زندگیم حماسی باشه، من می‌خوام یه رمان زرد بی‌محتوا باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید فن بیان و صداسازی برهبعد پیج بزنه و تبادل کنه با بقیه دوبلورهابعد مبتونه تو موسسات مشغول بک ...

اینا رو هم رفته

پیج ایده خوبیه💁🏻‍♀️ مرسی ازت🫂

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

توی کلاس های فن بیان و گویندگی شرکت کن 

با اساتید مطرح و معروف 

اگه عملکرد خوبی ازت ببینن میتونن معرفیت کنن به تهیه کننده ها و استودیو ها 

خودتم میتونی برای اژانس های تبلیغاتی یا استودیو ها نمونه کار بفرستی 

پیج هم میتونی بزنی 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

اینا رو هم رفتهپیج ایده خوبیه💁🏻‍♀️ مرسی ازت🫂

من یمدت خیلی دنبالش بودم با چندنفرم صحبت کردن میگفتن اول باید پیج بزنین یا چمیدونم پادکستی کتاب صوتی چیزی ارائه بدید که صداتون شناخته بشه 

خواهش

آقا نمی‌خوام داستان زندگیم حماسی باشه، من می‌خوام یه رمان زرد بی‌محتوا باشم.

توی کلاس های فن بیان و گویندگی شرکت کن با اساتید مطرح و معروف اگه عملکرد خوبی ازت ببینن میتونن معرفی ...

درآمدش خوبه به نظرت؟

درآمدش خوبه به نظرت؟

نه

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

نه

حدودا چقدره؟ از اونجایی که پروژه ای هم هست

حدودا چقدره؟ از اونجایی که پروژه ای هم هست

بستگی داره با استودیو های خصوصی کار کنی یا صدا و سیما 

من اخرین پروژه ای که داشتم دوبله انیمیشن بود 

ساعتی ۱ تومن گرفتم