2777
2789

خوشم نمیاد النگو زیاد جیرینگ جیرینگ کنه تک پوشم قدیمی شده میخوام چندتا النگو ظریف بگیرم به نظرتون خوبه؟به جز آینه ای چه مدلی هست که ظریف باشه آخه جاری اینه ایه دوست ندارم النگوشو تکراری کنم

مدل های ریز بگیر که تراش های ریزم دارن خیلی خوشگلن و نازن من دوست دارم مثلا سه گرمی چهارگرمی

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تگ پوش. دستبند 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

النگو مثل زنای قدیمی 😬 

برا تنوع خوبه . ولی برای استایل همیشگی …..

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

ببین النگو ویا تک پوش اگر بگیری که اجرتش کمتره و به نفع تره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

تک پوش مدرن میتونی بخری

النگو ظریف هم زیاد هست مثل البرنادو

النگو دستبندی هم اگر با قفلش مشکلی نداری گزینه خوبیه

در کل بستگی به سلیقه ات داره 

النگو تعدادی بگیری دیگه هر کار کنی صدا میده مگر تنگ بگیری که خب عاقلانه نیست بعدا برای درآوردند به مشکل میخوری 

النگو همیشه قشنگه، به حرف بقیه گوش نده پولش رو ندادن دسب گربه به درخت نمیرسه میگه پیف پیف😬😬😬

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️