2777
2789

ی شغل خوب  داره ماشین خونه همچی 

قیافه انچنان نداره ( البته از نظر خودم خوشگله) 

واقعا حس امینت عشق بهت میده 

خیانکارک نیست 

با تحصیل درس مشکل  نداره

خیلی بیش از حد دوسستون داره بهتون اهمیت میده

حتی بخاطر شما جلو خانوادش  وایستاذه

چهارماه پیش اومذه خاستکاریتون و الان جواب قطعی میخاد 

و بعد 

هشت ماه میخاد رابطه رو جدی کنه

تنها مشکل  اینجاست که شما هنوز ۱۹ سالته و بچه ای و اون ۲۸ سالشه طبق گفته کاربرا حتما مشکلی داره که میخاد باهاتون ازدواج  کنه 

پدوفیله

یا اینگه پسر خوبی  بود عاشق همچنین دختری نمیشد

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

شرایط خوبی داره اتفاقا

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

کاربرای اینجا بیشتر عقده و حسودن و حتی معنیه پدوفیلم نمیدونن

میخوای عشقتو بخاطر این دیوونها ول کنی؟

پدوفیل یعنی تمایل ب بچه زیر ۱۳ سال

ن زن ۱۹ ساله

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیین این فاصله سنی مشکل سازه خیلی زیاده شما تازه اول مسیر کشف خودت هستی تازه بری دانشگاه یا حرفه یاد بگیری میفهمی از زندگی چی میخواهی اینم تکمیلی بگم زن‌ها از ۳۰ سالگی هورمون های جنسی بیشتر فعال میشه مردها ۴۰ سالگی هورمون تستسترون خیلی کم میشه چقدر مشکلات تازه اونجا واستون شروع میشه من میگم نه مناسب نیست 

شرایط خوبی داره اتفاقا

نصف کاربرا  میگن شاغل بشی مورد بهتری گیرت میاد یا اینکه طرف مهندسه چیز شاغی نیست الان وقتش نیست

بیین این فاصله سنی مشکل سازه خیلی زیاده شما تازه اول مسیر کشف خودت هستی تازه بری دانشگاه یا حرفه یاد ...

ببدترین از اون اینجاست که من نمیتونم توی روش نگاه کنم  و بگم نمیخامت بخاطر سن

کاربرای اینجا بیشتر عقده و حسودن و حتی معنیه پدوفیلم نمیدوننمیخوای عشقتو بخاطر این دیوونها ول کنی؟پد ...

نمیدونم اگه درست بگن واقعا احساس کنم بدبختی کشیده میشم اره

ببدترین از اون اینجاست که من نمیتونم توی روش نگاه کنم و بگم نمیخامت بخاطر سن

نگو به خاطر سن عزیزم بگو شرایط خانواده و مشاور و نظر نهایی اینه ادامه این رابطه صحیح نیست 

نگو به خاطر سن عزیزم بگو شرایط خانواده و مشاور و نظر نهایی اینه ادامه این رابطه صحیح نیست

خودم دلم نمیادراستش 

خب بعد اون موردی با همچین شرایطی هم سن خودم میاد

وا پدوفیل چیه کاربرا چی کار داری خودت اگه خوبه دوست داری ازدواج کن

خودم دلم میخاد ولی اگه اشتباه کنم راه برگشت  ندارم مگه خونه خالس 

الانم بگم اره چند وقت دیگع مراسم نامزدیم  میگبرم ممکن ی چیزایی  ببینمون پیش بیاد

اوکیه بابا همش 9 سال اختلاف سنی دارین اگه خانوادش هم ادم های خوبین قبول کن حتما پدوفیل !!!!مگه الکیه ...

خانوادش که خوبن

ولی تو دوتا کامنت میگفتن از لحاظ جنسی به مشکل  میخورید 

خودم دلم نمیادراستش خب بعد اون موردی با همچین شرایطی هم سن خودم میاد

من بخاطر خودت میگم نه اون تو هنوز اول مسیر شناخت خودت هم نیستی با شوهر کردن فتح الفتوح نمیکنی خودم ۲۲ متاهل تو عقدم بهت بگم اصلا وقتی وارد اجتماع دانشگاهی یا شغلی میشی جهان بینی شما درک شما از خودت زیر و رو میشه معیارهات خیلی تغییر میکنه حالا گیر اینی اگه این رفت کی بیاد عزیزم گیر خودت باش. 

بازم هر جوری خودت صلاح میدونی واجبه شوهر کنی تشخیصت اینه حتما قبلش برو مشاوره. 

من بخاطر خودت میگم نه اون تو هنوز اول مسیر شناخت خودت هم نیستی با شوهر کردن فتح الفتوح نمیکنی خودم ۲ ...

عزیزم دانشگاه میرم 

نمیدونم شاید رد کردنش به صلاح باشه