2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی توضیح دادم تاپیک های مختلف دقیقا همون همسری که میخواستم وارد زندگیم شد، تکمیلی اینکه کتاب را ...

میتونی خلاصه بگی خیلی خیلی نیازش دارم 

کاربری دونفره

میتونی خلاصه بگی خیلی خیلی نیازش دارم

بخدا نمیشه تو چندتا پاراگراف هم گفت یه کتاب کامله تازه چند تا دنباله هم داره ولی کلیتش همین بر اساس درخواست خواسته ها از کائنات و رسیدن به اونها هست تو این راستا فرآیندهایی مثل تجسم و شکرگذاری و کارهایی مثل هم سو هم جهت شدن هست که فعالش میکنه بیین کتابش بخون ضرر نمیکنی. 

من اصلا همسرم رو نمیشناختم ولی یکی با همون تصورات ایده ال که داشتم وارد زندگیم کردم. 

چطوری

در جلسه یوگا بعد از یک مراقبه استاد گفت خواسته هایی که فکر میکنید دست نیافتنی رو بنویسید. منم چند تا نوشتم و چند سال بعد که اتفاقی کاغذ و دیدم دیدم چند تاش برآورده شده

یکی از اصلیات قانون جذب اینه که اون خواسته ای که دارید رو جوری بهش فکر کنید که انگار بهش رسیدید و دارید 

لذت رسیدن به اون آرزو رو درک و تجسم کنید و باور داشته باشید که اون مال شما و لایق شماست 

نسبت به اون خواسته اول باورش کنید که اونو دارید و حس خوب بگیرید بعدش رها کنید و محتاجش نباشید 

خودتونو لایق بدونید نه نیازمند 

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟