2777
2789

سلام خانوما من امروز ۳۶هفته و ۱روزمه 

دفع پروتئینم رسیده ب ۴۳۹

فشارم با متیل دوپا کنترل میشه 

دیروز سونوی داپلر بودم وزن بچمو زده ۲۵۰۰

و گفتن مرحله ابتدایی ای یو جی آر هستم

و شنبه باید برم برای زایمان من حالم خیلی دگرگونه نگران سلامت بچمم 

نگران وزنشم 

میشه راهنمایی کنید بچه بااین وزن خیلی کوچیکه؟

و اینکه کسی مثل من بوده بچه اش چندوقته وزن گرفته؟

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

ان شاالله وزن هم میگیره

نگران نباش و ان شاالله به سلامتی بغلش میکنی

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباشید دنیا میاد وزن میگیره خیلی زود ۳۷ هفته کامل هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم منم 37 کامل بودم وزنش 3950 بود 

تو سونو 36 هفته 3 کیلو گفتن نترس بچه ات کامله 

خیلی جوش بخوری فشارت میره بره خدانکرده 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

من سیو دو هفته زایمان کردم  یک ونهصد بود خداروشکر که الان سالمه اما تایکسال رنگ ارامش ندیدم بس  بیمارستان بردمو اوردمش الان هم تعریق بیش از حد داره واگزمای شدید عزیزم اما تو نگران نباش وزنش الان خوبع

عزیز دلم نگران وزنش نباش انشالله سالم باشین جفتتون پسرم ۲۹ هفته دنیا اومد با وزن ۱۲۶۰ الان ماشالله ۵ سالشه مردی شده برا خودش اصلا ب خودت استرس وارد نکن برات خوب نیس وزن کم مهم نیس بزرگ میشه فقط سالم باشه خشگلم

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

اگه مشکلی نیس عیب نداره عزیزم

من ۳۶ هفته زایمان کردم ، دخترم یک کیلو و هفتصد بود

اندازه کف دست😅🥹

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

عزیزم چومن خونرسانی بهش کمه الان بدنیا اومدن برا خیلی بهتره تا تو شیکمت بمونه

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...