2777
2789

من دو تا بچه کوچیک دارم ، یه پسر ۵ ساله، یه دختر ۳ ساله...

دقیقا از وقتی دخترم به دنیا اومد، شوهرم خیانتو شروع کرد... هر روز وقیح تر شد. به خاطر ورزش بدنسازی هم شروع کرد به مصرف آمپول های هورمونی و پودر و ... که بیشتر باعث عصبی بودن و در واقع وحشی شدنش شد. خیلی اوضاع رو بدتر کرد تا اینکه عید بهم گفت من اصلا نمیخوام با تو زندگی کنم و تصمیمم برای جدایی قطعیه. اینم بگم هر بلایی تو این سه سال اخیر سرم آورده، اچ پی وی ازش گرفتم. اصلا تو این سه سال تو هیچ شرایطی کنارم نبود، همش تو پیچ بود، همه ی در آمدشو خرج خوش گذرونی و باشگاه و دخترا کرد... کار و‌ بارش هم حتی خراب شد، سرمایشو از دست داد. چهرش خیلی عصبی و سیاه و زشت شده، از همه فاصله گرفته... فقط تو اینستا میبینم در حال استوری گذاشتن از تفریحاتشه، خودشو مجرد معرفی میکنه ... 

خلاصه همه ی کارای اداری طلاقو انجام دادیم، حالا من خیلی نگران بچه ها هستم ... نکنه بیاد ازم بگیره،  البته تا ۷ سالگی حضانتشون با منه... ولی بعد از ۷ سالگی چه کنم😭 تمام استرسم جداییم از بچه هامه

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین آدمی بچه میخواد چیکار مطمئن باش از خدامه با تو باشن. ولی نو روی بچه ها ضعف نشون نده که بخواد امتیاز بگیره ازت.اصلا خودتو برای بچه ها مشتاق نشون نده

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
این آدمی که تو تعریف کردی بخاطر راحت بودن با زنها و گردش نمیاد بچه ها را قبول کنه

ولی همش تهدیدم میکنه. همش میگه قراره با یکی ازدواج کنم، که بچه هامم گفته نگه میداره ... نمیدونم راست میگه یا دروغ ...

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻
همچین آدمی بچه میخواد چیکار مطمئن باش از خدامه با تو باشن. ولی نو روی بچه ها ضعف نشون نده که بخواد ا ...

چطوری ضعف نشون ندم؟ همش دلهره و اضطراب دارم