2777
2789
عنوان

خواب دیدم بیماری پوستی دارم

59 بازدید | 8 پست

سلام من شب خواب دیدم همه جای پوست بدنم چرک و چندش و تهوع آور شده بود بچه ها از اون لحظه که بیدار شدم تا الان حالم خوب نیست چندشم میشه 

چرا این خواب دیدم حالم خیلی بده بچه ها کسی میدونه باید چیکار کنم حالم خوب بشه!همش اون خواب به ذهنم میادواینکه از خودم چقدر چندشم شد وای دارم دیوونه میشم الان  

خدایا دوست دارم

معنی خوبی نداره.... منم یه بار خواب دیدم تمام بدنم زگیل دراومده... برام اتفاق بدی افتاد

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گناه نیفتادی؟

مال حرام گوشت حرام نخوردی؟

با توجه به زندگیت خودت بهترین تعبیر و میتونی داشته باشی 

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

تو گناه نیفتادی؟مال حرام گوشت حرام نخوردی؟با توجه به زندگیت خودت بهترین تعبیر و میتونی داشته باشی

😑😑😑نه بابا کدوم گناه کدوم مال حرام 

خدایا دوست دارم

همیشه سعی کن اول از هرچیزی صدقه بزار ،که مثل آب رو آتیشه ،بعد اینکه اصلا خوابتو نه تعریف کن برا کسی نه بهش فکر کن 

انشالله خیره

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

اگه چرکی باشه یعنی مال و ثروت بهت می رسه، تو گوگل نوشته بود

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️