2777
2789
عنوان

اینایی که تومجازی توهین میکنن

567 بازدید | 24 پست

اون خانمه بود که از یکی شکایت کرده بود بابت فحاشی کاربر نی نی سایتم بودش

میخوام از یکی تو سایت شکایت کنم چیکار باید بکنم؟؟؟

اگه کاربریشو یادتونه تگش کنید سپاس گذارم❤️

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاربر بلفی بود فکر کنم

متشکرم

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

فکر کنم بلفی ۱۴ بود

میشه تگش کنی بی زحمت؟

تو اینجا فحاشی کرده ؟؟؟؟چجوری میشه پیداش کرد

نمی دونم همین کاربر بلفی یکی بهش اینجا توهین کرد ازش شکایت کرد 

نمی دونم همین کاربر بلفی یکی بهش اینجا توهین کرد ازش شکایت کرد

فکرکنم فتا پیگیری کنه

ممنونم

جانم

تادو سه ماه پیش خیلی اینجا رو جدی میگرفتم حتی توهین کردن تهمت زدن و ادعای شرف و حیثیت کردم نی نی یار و مسئول سایت اجازه دادن برای شکایت  تا فتا رفتم برای شکایت و اونجا وکیل شرکت همسرم رفت دیگه و در نهایت تو دادگاه کارم پیش رفت اونجا حکم طرف هم اومد ....

و میخواست اجراییه بخوره اما در نهایت دلم نیومد کاری کنم ...

کلا یک ماهه هر کی هرچی میگه میگم تربیت و ادب و شخصیتش اینه بذار حرف بزنه و عقده هاشو خالی کنه ...

و خیلی کمتر میام سایت و با یک سری ها حتی ریپلای هم کنن جواب نمیدم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

جانمتادو سه ماه پیش خیلی اینجا رو جدی میگرفتم حتی توهین کردن تهمت زدن و ادعای شرف و حیثیت کردم نی نی ...

کار خیلی خوبی کردید 

یه کاربر هست خیلی داره اذیتم میکنه یعنی بی دلیل یهو میاد بهم میگه ببخشید هرزه مادر هرزه پدر نمیدونم چی چی میخوام ازش شکایت کنم ولی دلمم نمیاد 

چیکارکنم بنظرتون؟

کار خیلی خوبی کردید یه کاربر هست خیلی داره اذیتم میکنه یعنی بی دلیل یهو میاد بهم میگه ببخشید هرزه ما ...

پروسه اش سه ماه طول میکشه حوصله و اعصاب میخواد من فقط ثبت ثنا و فتا رفتم بقیه اش با وکیل بود 

گزارش بزنید برای نی نی یار 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پروسه اش سه ماه طول میکشه حوصله و اعصاب میخواد من فقط ثبت ثنا و فتا رفتم بقیه اش با وکیل بود گزارش ب ...

هرچقدر طول بکشه انجامش میدم