2777
2789
عنوان

چرا من اینطوریم

125 بازدید | 11 پست

خود درگیری شدید دارم انگار دو نفرم که تو یه جسم اسیر شدم اصلا با خودم نمیسازم اصلا چیزایی که یکی از شخصیتای درونم میخواد اون یکی نمیخواد و در کل همش در حال جنگم با خودم یعنی یه جورایی ۲ روح ۲ شخصیت ۲ روش زندگی داخل یه جسم دیگه نمیکشم الانه خودمو تیکه تیکه کنم تنها ویژگی مشترکه هر دو روح و شخصیتم اینه که نمیخوام به خودم آسیب بزنم کمکککک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزُم تو مثل اینکه اعتماد بنفس نداری...باید خودتو دوست داشته باشی ..از خودت خوشت بیاد مثل اینکه نداری بخاطر همینه از حرفات و همه چیت بدن میاد خودتو تقویت کن

گلونی پرچم ایالتمه👑!برنو فریاد شجاعتمه...! بروهی لر. لرستان:) 

میتونی مثال بزنی یعنی چجوری

یعنی یه قسمت از وجودم سادگی رو دوس داره ولی یه قسمت عاشق تجملاته یه قسمت پر حرف شوخ یه قسمت جدی یه قسمت میخواد کل جهان مالش باشه در مقابل قسمت دیگه قانع و راضیه و همش دارم با خودم دعوا میکنم و نمیدونم چی میخوام یا حتی نمیتونم یکی از این چیزایی که میخوام رو انتخاب کنم 

یعنی یه قسمت از وجودم سادگی رو دوس داره ولی یه قسمت عاشق تجملاته یه قسمت پر حرف شوخ یه قسمت جدی یه ق ...

باید یکی از این دوتا رو انتخاب کنی مثل اینکه میانگرایی با مشاور صحبت کن اگر ک گفت میانگرایی که هیچ ولی اگر نبودی یکی از این دو افکار رو انتخاب کن و بیشتر روی اون تمرکز کن اینقددددد تا اون افکاری که انتخاب کردی افکار واقعیتووبگیر و همت بشه اون دیگه نتونی تغیر کننی یا یچیزی بین اینا باش

باید یکی از این دوتا رو انتخاب کنی مثل اینکه میانگرایی با مشاور صحبت کن اگر ک گفت میانگرایی که هیچ و ...

خستم فقط دلم میخواد گریه کنم حتی تو همین مورد هم با خودم دعوا دارم یه قسمتی از وجودم اجازه گریه میده قسمت دیگه هی میگه پاشو ما وقت گریه و این مسخره بازیا رو نداریم

خستم فقط دلم میخواد گریه کنم حتی تو همین مورد هم با خودم دعوا دارم یه قسمتی از وجودم اجازه گریه میده ...

میانگرایی تو یا یه چیزی بین دوقطبی بودن ...سعی کن یکی از اینارو انتخاب کن یا گریه کن یا بگو وقت گریه نیستو فلان اینا بنظرم سعی کن دومی رو اناخاب کن روی اون بیشتر کار کن و به حرفای اون گوش بده تا تمام وجودتو بگیر و شخصیتت بشه تا اون دیگه ایتقد هم خودتو سرزنش نکن