2777
2789

بچه ها من خودم شاغلم بعد پولامو دادم خونه خریدم البته کسس ک قراره باش ازدواج کنم هم نصفشو داد ولی خانوادش خیلی در جریان نیستن که پول داده

الان ک میخوام ازدواج کنم یسری وسایل مثل لباسشویی ظرفشویی جاروبرقی همزن،اتو،پلوپز،جارو ایستاده،زودپز،۵ تا پتو،ابمیوه گیر،یه ست قابلمه و ماهیتابه،بخارشور و اینا رو دارم 

ولی واقعا دیگه پولی ندارم که جهیزیه بگیرم بجز وام ازدواج 

و البته چون تنها زندگی میکنم مثلا یماه پیش فرش و مبل خریدم یا کلی وسایل خونه خریدم حالا با این تفاسیر چون خانواده همسرم با خانواده من یکمی اختلاف پیش اومد و مخالفت هایی پیش اومد جوری ک چند سال طول کشید 

من استرس دارم که نمیتونم یه جهیزیه خوب ببرم بنظرا بعدا بهم ایراد میگیرن ؟اذیت میکنن؟مثلا شما فک کنید همچین عروسی تا فامیلتون باشه بهش ایراد میگیرید که جهیزیه نیاورده؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی زر مفت زد بزن تو دهنش بگو با پول خونه ای ک خریدم 4 تا جهاز میشد بخرم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
هم خونه هم جهاز؟؟؟به نظرم خونه خودش کافیییه.جهاز رو به عهده همسرتون بزارین.

ینی من خودمو بکشم با قرض و قوله بتونم حلقه بخرم و یه مهمونی که باید دختر بده اونو بدم دیگه در توانم نیس

ببخشید مال کدوم شهرید؟مگه جهیزیه بعضی از تیکه های بزرگ با دوماد نیست؟

چرا ولی مثلا یخچال و تلویزیون و نصف فرش و اجاق فک کنم با داماده بقیش همه با دختره خود آشپزخونه یا مبل و اینا میدونی چقد میشن

نه خب مشخصه ک

آهان متن رو بد خوندم

دیگه زیادی داری خرج می‌کنی عزیزم چرا بد باشه هرکی گیر داد بگو خونه از منه

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
خب ایراد رو که میگیرن ، خب وام ازدواج بگیر بقیه شو تکمیل کن ولی اگه نمیتونی بعد ازدواج کمم بخر

ینی خداییش انصافه دختر کارمند با ماهی ۴۰ تومن حقوق ببری یه خونه چند میلیاردی داشته باشه بعد ایراد جهیزیه بگیری؟

چرا ما اینجوریم خیلی فرهنگمون بده😪